Potřebuju radu jaké dát žárovky do M-tech zrcátka s bodovkama, Koupil jsem zrcátko a jedna bodovka nesvítila - byla spálená žárovka. Na žárovce je napsáno že má 5W, druhá žárovka má taky 5W, ale dle ETK tam patří 10W.
Díval jsem se na zrcátko v Mychalově autě na srazu v Mošnově a on tam má taky 5W žárovky.
Jáké žárovky tam máte vy a kde je seženu? Má strach že když koupím 10W žárovku v BMW (350Kč/ kus) tak se mi zrcátko začne tavit
Díky za všechny rady
Žárovky do M-tech zrcátka
Žárovky do M-tech zrcátka
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Ono zkusit je jedna věc ale vůbec nevím kde tu 5W koupit to je ten problém, v BMW je v nabídce nemají a nikde jindy taky není. Mají jenom podobnou ale ta je o trošku větší a nevleze se do patice. A dávat nějaké LED atd to se mi zdá hodně zbytečné.Flip píše:Já bych volil radši tu 5W, tím nic nezkazíš.. jen to bude svítit míň.. a nebo bych tam zkusil LED diodový žárovky (ikdyž je nevýhoda že nemaj rozptyl světla a sítí jako bod,ale to už je na tobě)
Jinak teď tam jsou žárovky od Osramu
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Já měnil jednu nedávno ve spínači oken, koupil jsem ji na Elitu za 40 kč. Dělá to Cargo. Je o chlup menší než ta původní a svítí o chlup víc, ale to nevadí.Zaja.cz píše:Asi máme podobný problém, já zas nemůžu sehnat žárovičky do spínačů el. oken.
V Sotei mi řekli že nejsou a nebudou a at si tam přiletuju klasické-velké žárovky.