sedačky z E36 do E30
sedačky z E36 do E30
jdou přední sedačky z E36 do E30? Co je třeba předělat? Má to někdo?
EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

Re: sedačky z E36 do E30
Na to jsem se ptal asi před 10 - 14 dny a prý tam nesedí díry a musí se použít nějaký hrubý plech nic víc jsem se nedozvědělgeorg píše:jdou přední sedačky z E36 do E30? Co je třeba předělat? Má to někdo?

Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
ty přední tam půjdou ale zadní jsem nezkoušel protože je nemámFizl píše:A jak si dopadl? Přišel si na nějaké vychytávky? Dost vážně uvažuju, že je vyměním - přijde mi to lepší než nechat přečalounit ty staré. Jde dát i zadní sedačka z e36 do e30? Nebo je širší a nevleze se tam?

EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
par fotek > viewtopic.php?t=21699
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
redukce by byly nutne ma to jine roztece uchyceni, ja resil plechem tloustky kolem 5mm ale sedacky jsou dost vysoko takze pouze pro osoby do 180 cm pak uz je to na nic a to samozrejmne mluvim o tom ze ty z E36 ky sou na stavitelne poloze uplne dole.takze nic moc za slagr to neni z E36 do E30 je proste spatna volba..mel sem to v touringu E30 tak vim o cem mluvim....
Tel : 773 622 822
mám tu obě sedačky vedle sebe a ty z e36 jsou nižší (jsou to ty z e36 m3), neměl bys nějaké fotky těch redukcí?Flery píše:redukce by byly nutne ma to jine roztece uchyceni, ja resil plechem tloustky kolem 5mm ale sedacky jsou dost vysoko takze pouze pro osoby do 180 cm pak uz je to na nic a to samozrejmne mluvim o tom ze ty z E36 ky sou na stavitelne poloze uplne dole.takze nic moc za slagr to neni z E36 do E30 je proste spatna volba..mel sem to v touringu E30 tak vim o cem mluvim....
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:

jedina dochovana fotka ty redukce predstav si plech o velikosti 120 x 45 tlousta plechu 5 mm a na kazde strane dira dle potreby tim ze zasroubujes do podlahy sroub s plechem a na druhou diru das sroub ze sedacky dostanes tu sedacku podstatne vys nez je origo z E30. nerikam ze je to nejlepsi redukce ale bylo to po ruce a fungovalo to jak uz sem psal kdysi uz bych nikdy nedaval do E30 nic jineho nez origo recara. pokud mas sedacky z M3 E36 prodej je a kup do E30 recara daj se sehnat kolem 5 ti v peknem stavu a patri to tam...anebo bastl - samozrejmne to ofiko neprojde technickou a kdybys naboural pravdepodobne bys letel i se sedackou z auta ven.....to sou rizika kusu plechu......
....anebo prodej E30 a kup E36 a tam dej sedacky co mas...
origo recara do e30 jsem sháněl ale sehnat je v dobrém stavu je téměř nemožné, ani na ebay nejsou, navíc ani nejsou v kůži tak jsem koupil tyhle, koukal jsem na to a vzhledem k tomu že kolejnice u e36 sedaček jsou vyosené do strany tak by snad šly udělat nějaké redukce které by něco vydržely, ještě to změřím a uvidímFlery píše:
jedina dochovana fotka ty redukce predstav si plech o velikosti 120 x 45 tlousta plechu 5 mm a na kazde strane dira dle potreby tim ze zasroubujes do podlahy sroub s plechem a na druhou diru das sroub ze sedacky dostanes tu sedacku podstatne vys nez je origo z E30. nerikam ze je to nejlepsi redukce ale bylo to po ruce a fungovalo to jak uz sem psal kdysi uz bych nikdy nedaval do E30 nic jineho nez origo recara. pokud mas sedacky z M3 E36 prodej je a kup do E30 recara daj se sehnat kolem 5 ti v peknem stavu a patri to tam...anebo bastl - samozrejmne to ofiko neprojde technickou a kdybys naboural pravdepodobne bys letel i se sedackou z auta ven.....to sou rizika kusu plechu......
....anebo prodej E30 a kup E36 a tam dej sedacky co mas...
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
trosku sem to popisoval pred x lety...vzhledem k tomu ze v podlaze jsou profily a diry na E36ce sou asi tak z kazdeho bodu o 7 cm jinde muzes varit co chces a k nicemu to nepovede prehodit pojezdy rovnez nejde..proste to jde predelat, ale je to spatně, tot vse. všem nedoporučuji