Feroddo 2000-2500+Zimmermann
Feroddo 2000-2500+Zimmermann
Ma niekto skusenosti s prednymi vetranymi kotucmi Zimmermann a k tomu platicky Feroddo 2000 alebo 2500? Pripadne ci sa k tomuto hodia aj Textary. Dik za info
Zimmermann-Feroddo DS 2500, Zimmerman-Textar
Pokial by som jazdil okruhy, tak nevaham ani chvilu a idem do 313x30 od maridesign 4 piestikovymi strmenmi. Ale kedze prevazne sa jedna o sprint resp. preteky do vrchu tak predpokladam ze 260x22 nejaka kvalitnejsia, dobre naporovo chledena mi bude stacit. Dovod je aj ten ze na sprint davam dopredu 14" plechach kvoli odporu vzduchu, vahe a treniu a tam sa zmeri max. 260cm.Takisto do vrchu budem jazdit na 15" slickoch tak vacsi priemer ako 260cm tam nemozem dat. V ponuke od www. autodoplnky.cz som objavil zaujimave brzdy od fy GAFLER komplet sada s AL stredmi v cene cca16000Kc nad cim tiez rozmislam. Zimmermany s platickami by vysli cca 7000Kc. Cau Palo
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
ferodo bych nebral mam informace ze to povoli ve spoji materialu a kovu tela desky...aspon takhle to rikal nekdo kdo je daval na zavodak a nekolikrat se mu deska utrhla..zimmermany sem si koupil ted nový a budu je dávat na auto hodne uvazuju o tech textarech a nebo nevim jestli se to dela a jak se to chova u auta jako je E30 je JURID...ono zase tvra deska znici kotouc driv nez blato co se sice za x tisic rozpadne ale kotouci tolik neubliží..ja to budu davat do cabra takze moc kilometru za rok to nenajede z toho duvodu dam prednost necemu co neublizi kotoucu a klidne kazdych 10 000km vymenim desky coz u cabra bude jednou za 2 roky 

Tel : 773 622 822
NEvim nevim,ale myslim si,ze vetsi z nas ma auto k tomu,aby mu slouzilo.
Jinak v originale co dava BMW je ATE a dokonce i JURID. JURID se dava na e46 na prumer kotouce 325 mm.
A uz skoro rok schanim brzdove desticky na brzdy z 330i (neboli prumer kotouce 325 mm) a az letosni katalog FERRODO to nabizi. A jinak pro porovnani.NA aute co s nim jezdim kazdy den SAXO VTS tak tam mam Zimmerman a desticky ATE. Brzdi to dobre hlavne z VYSOKYCH RYCHLOSTI nad 160 Km/h to nehuci jako obyc brzdy,ale koukam uz po jinych vyrobcich.A az sjedu na e30 ty velke kotouce uz koupim jen CELEJ BRZDOVEJ KOMPLET jak na predek tak i na zadek. A myslim,ze to padne na BREMBO.Ale je to jen muj nazor.
Filip
Jinak v originale co dava BMW je ATE a dokonce i JURID. JURID se dava na e46 na prumer kotouce 325 mm.
A uz skoro rok schanim brzdove desticky na brzdy z 330i (neboli prumer kotouce 325 mm) a az letosni katalog FERRODO to nabizi. A jinak pro porovnani.NA aute co s nim jezdim kazdy den SAXO VTS tak tam mam Zimmerman a desticky ATE. Brzdi to dobre hlavne z VYSOKYCH RYCHLOSTI nad 160 Km/h to nehuci jako obyc brzdy,ale koukam uz po jinych vyrobcich.A az sjedu na e30 ty velke kotouce uz koupim jen CELEJ BRZDOVEJ KOMPLET jak na predek tak i na zadek. A myslim,ze to padne na BREMBO.Ale je to jen muj nazor.
Filip
Pouhych... DOBRY...Hanis píše:Pouhých 45 000,- CZK včetně montáže

Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...