klima a ABS na dobastlení + dořešení v TP
klima a ABS na dobastlení + dořešení v TP
Klimu sem se dočetl, že se dá dobastlit (hadice, topení, kabeláž, kompresor, sahara, v mim případě chladič s čidlem, ventilátor, relé, nevim jak s ŘJ motoru, drobnej material a úprava ledvin, nějakej teploměr ventovní teploty a nějaká řj klimy) -> vynechal sem něco?
ale jak je to u ABS, ramena s dírou pro ABS, řj abs, kabely, mc phersony s dírou, čidla, hadice(trubičky), pumpa ABS, drobnej material, nevim jinej posilovač ->vynechal sem něco? brzdy a zadní nápravu budu stejně dělat tak to vemu při jednom (viz viewtopic.php?t=21263 )
elektro si odbastlim sám a na mechaniku mám kamaráda automechanika kterýmu opravdu věřim a vim, že mě neobchčije a pomůže mi
ale jak je to u ABS, ramena s dírou pro ABS, řj abs, kabely, mc phersony s dírou, čidla, hadice(trubičky), pumpa ABS, drobnej material, nevim jinej posilovač ->vynechal sem něco? brzdy a zadní nápravu budu stejně dělat tak to vemu při jednom (viz viewtopic.php?t=21263 )
elektro si odbastlim sám a na mechaniku mám kamaráda automechanika kterýmu opravdu věřim a vim, že mě neobchčije a pomůže mi
Naposledy upravil(a) euromen dne 19. 12. 2005 19:35, celkem upraveno 2 x.
dočasný konec BMW 

Re: klima a ABS na dobastlení
Ještě si zapomněl na pumpu ABS a tři držáky které jsou přivařené v kasli.Co je nejdůležitější mít hl. kabeláž s ABS.Nedávno jsem to dělal na své e30ceeuromen píše:Klimu sem se dočetl, že se dá dobastlit (hadice, topení, kabeláž, kompresor, sahara, v mim případě chladič s čidlem, ventilátor, relé, nevim jak s ŘJ motoru, drobnej material a úprava ledvin, nějakej teploměr ventovní teploty a nějaká řj klimy) -> vynechal sem něco?
ale jak je to u ABS, ramena s dírou pro ABS, řj abs, kabely, mc phersony s dírou, čidla, hadice(trubičky), drobnej material, nevim jinej posilovač ->vynechal sem něco?
tak tam je ABS, hmmmm zase sem o něco chytřejší, a posilovač je jinej? tohle fakt nevim a dost sem o tom přemějšlel, řj abs bude někde u řj motoru nebo někde poblíž pumpy? ta kebeláž je extra nebo je to v notorovim svazku? nebo jiným? doufám že je extra
jo hodila by se mi EBA (stahuju jí z torrentu "BMW Einbauanleitungen EBA
4 CDs zusammengefasst auf einer lauffähigen DVD
(Kein ständiges wechseln zwischen den CDs mehr notwendig)" snad je to dobrá , rychlost pod 1kb/s)
jo hodila by se mi EBA (stahuju jí z torrentu "BMW Einbauanleitungen EBA
4 CDs zusammengefasst auf einer lauffähigen DVD
(Kein ständiges wechseln zwischen den CDs mehr notwendig)" snad je to dobrá , rychlost pod 1kb/s)
dočasný konec BMW 

Posilovač je stejní dokonce i brzdoví válec jenom musíš dát do jedné dírky záslepkueuromen píše:tak tam je ABS, hmmmm zase sem o něco chytřejší, a posilovač je jinej? tohle fakt nevim a dost sem o tom přemějšlel, řj abs bude někde u řj motoru nebo někde poblíž pumpy? ta kebeláž je extra nebo je to v notorovim svazku? nebo jiným? doufám že je extra

Mimochodem pumpu pro ABS mám a řj ABS mám taky

dopr....vsadim se že je k nesehnání, no nic budu muset dobastlit asi i kabelážStany píše:Kabeláž je problém není extra,je přímo v hlavní kabeláži (pojistková skřínka atd...)
Mimochodem pumpu pro ABS mám a řj ABS mám taky
díky za nabídku, ale ted sou jiný věci na "pořadu dne". ale ten kabel si budu muset sehnat už teď v "blízký budoucnosti", klima je na jaky kabelu? taky na hlavnim? nebo má svůj extra?
dočasný konec BMW 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
euromen píše:a jak je to potom s techničákem? mám tam "vzadu bubnový", musí se to nějak měnit? musim za stehlíkem? cena celýho administrativnýho "zákroku"?
na budbny abs nedáš.. klima se dá natahnout solo a nemusí být v TP, ale pokud namontuješ ABS tak by jsi správně bez zápisu v TP neměl projít STK ani evidenčkou.