Závit do litých kol? - pevnost???
Závit do litých kol? - pevnost???
Leštil sem litý kola a z toho důvodu sem odtud vytahal hliníkový imitace spojovacích šroubů, pár z nich to odneslo...
De o to, jestli se nějak nesníží pwvnost kola když do tý díry (6mm) říznu závit a dám 7mm šroub. Nebo neřezat a jenom natočit, jestli to pude? Nebo jestli někdo ví či dokáže sehnat ty hliníkový imitace... Díky za názoy.

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
608 / 057 967
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Závit do litých kol? - pevnost???
ja by som ich tam radsej nejako inteligentne prilepil a nerezal dieru do kola.Tony píše:Leštil sem litý kola a z toho důvodu sem odtud vytahal hliníkový imitace spojovacích šroubů, pár z nich to odneslo...De o to, jestli se nějak nesníží pwvnost kola když do tý díry (6mm) říznu závit a dám 7mm šroub. Nebo neřezat a jenom natočit, jestli to pude? Nebo jestli někdo ví či dokáže sehnat ty hliníkový imitace... Díky za názoy.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Já sem si taky říkal že bych je tam moh přilepit, odpadla by spousta problémů (např. že zmíněnej rozměr šroubu - 7mm sem v imbusu dokonce zatím nesehnal) a dal bych tam 6ku, kterých je všude spousta, ale mam strach aby se to lepidlo nějak (třeba vovou - většina lepidel je na to náchylná) neuvolnilo. To by pak byl hukot, kdyby třeba ve 100km/hod. začaly lítat. Myslim že ani řidiči v protisměru by z toho neměli radost... 

608 / 057 967
608 / 057 967
2 Tony: To by spíš chtělo fotku toho kola. Záleží na tom, kolik je okolo masa a jestli je z čeho brát.
Ještě mě napadá ty ďoury něčim upchat a říznout tam znova 6ku, ale napadlo mě jen olovo, což na vyvážení asi nebude to pravý ořechový
Ještě mě napadá ty ďoury něčim upchat a říznout tam znova 6ku, ale napadlo mě jen olovo, což na vyvážení asi nebude to pravý ořechový

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

Mno, je docela dobrej nápad, ale to olovo asi fakt ne, bez ohledu na vyvážení, docela by vzrostla neodpružená hmotnost
Fotka kola je tady: http://album.volny.cz/show_image.php?fi ... cb59a1bd16
Kdyžtak můžu vyfotit i zezadu. Jo a díry nejsou skrz.

Kdyžtak můžu vyfotit i zezadu. Jo a díry nejsou skrz.
608 / 057 967
608 / 057 967
No olova tam každopádně budou destiny gramu, vem si jak je velký 10g závažíčko, o to by tak nešlo, to tam stejně tak můžeš kápnout cín, ale spíš v těch závitech stejně bude humáč od leštění a tak, takže těžko říct jak to chytne nemluvě o tom, že to kolo by chtělo nahřát.
No fakt dobrá bojovka.
Ale pořád myslim lepší než nějaký lepidla. Ještě nad tim pobádám
Pokáď to chceš mít echt gůt, stejně to asi budeš muset přeřezat na 7mm a jestli to neřešíš, tak tam narvi vteřinku nebo koudel
No fakt dobrá bojovka.
Ale pořád myslim lepší než nějaký lepidla. Ještě nad tim pobádám

Pokáď to chceš mít echt gůt, stejně to asi budeš muset přeřezat na 7mm a jestli to neřešíš, tak tam narvi vteřinku nebo koudel

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".

jestli se mohu zapojit k tematu off topicem..nevite nekdo, zda-li po sejmuti matic z klasickych dvojdilnych BBS lze jednoduse sroubky vyndat nebo jestli stred ci limec maji jeste zavit? Boost mi ted lesti kola a sroubky mu nejdou sundat, jde o to, zda se do nich da mlatit kladivem nebo jestli drzi v zavitu..
Predem diky moc, specha to....
Predem diky moc, specha to....
540i/6q, 850i/6q, 525td mtech
Jak dopadne auto v rukach zlodeje..
martinez.hotentot.net
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 25&start=0
Jak dopadne auto v rukach zlodeje..
martinez.hotentot.net
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 25&start=0