Výfuk a svody nutně potřebuji foto - HOTOVO A NAMONTOVÁNO
- AMK Družec
Výfuk a svody nutně potřebuji foto - HOTOVO A NAMONTOVÁNO
Všechny moc prosím jestli máte fotky laděných svodů na motor M20, tak by mi moc pomohlo kdyby jste mi je mohli poslat na mail. Mechanik už se s výrobou svodů hrabe 14dní a ne a ne se to tam vejít. Ideálně když jsou namontovány ve voze. Předem moc díky. petr.vojik@ge.com.
Naposledy upravil(a) AMK Družec dne 10. 07. 2005 19:00, celkem upraveno 2 x.
Přímou zkušenost nemám ale už se to tu probíralo víckrát....určitě to má pozitivní efekt na výkon a krouťák protože se ti líp vyplachuje motorovej prostor, byť ten nárůst bude pouze při týhle úpravě v řádu několika koní. Je to asi nejlepší úprava kterou můžeš provést při zachování životnosti motoru a bez výraznějších zásahů do něj.
na druhou stranu, aby to bylo opravdu funkční tak to musí bejt opravdu dobře udělaný a počítej že komplet do toho zahučíš tak určitě za 20 - 30 kolíků ( a to si moc vyskakovat nebudeš, to asi nebude ani nerez ) protože jenom dobrý svody stojej tak kolem desíti starší značkový nebo nový udělaný, takže je potřeba zvážit jestli se taková investice vůbec vyplatí.
na druhou stranu, aby to bylo opravdu funkční tak to musí bejt opravdu dobře udělaný a počítej že komplet do toho zahučíš tak určitě za 20 - 30 kolíků ( a to si moc vyskakovat nebudeš, to asi nebude ani nerez ) protože jenom dobrý svody stojej tak kolem desíti starší značkový nebo nový udělaný, takže je potřeba zvážit jestli se taková investice vůbec vyplatí.
member of zewl crew
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Lepší je koupit celek od nějaký renomovaný firmy.
Viděl jsem pár dělanejch svodů - a dycky bylo vidět, že to někdo vyráběl na koleně.
Jináč souhlas s Maem. Na motor to má jen poztivní vliv. Motor bude mít z laděnejch svodů jedině radost.
Až to uděláš, nech si změřit výkon před montáží a po. Myslím, že se hlavně změní průběh - největší rozdíl bude v tom. Nečekej stádo koní navíc. Pojede to líp hlavně "od spoda".
Viděl jsem pár dělanejch svodů - a dycky bylo vidět, že to někdo vyráběl na koleně.
Jináč souhlas s Maem. Na motor to má jen poztivní vliv. Motor bude mít z laděnejch svodů jedině radost.

Až to uděláš, nech si změřit výkon před montáží a po. Myslím, že se hlavně změní průběh - největší rozdíl bude v tom. Nečekej stádo koní navíc. Pojede to líp hlavně "od spoda".
BMW The Ultimate Driving Machine
tohle plati jen pokud ty svody budou udelany dobre...u atmosfer je stavba svodu umeni...prilis otevreny ti naopak snizi kroutak...do toho bych se nepoustel spis bych asi koupil naky od dobry firmy...ale je pravda ze znam pripad kdy hyper super svody za nakejch 40 klacku ubraly na vykonu asi 11 koni....DAN píše: Na motor to má jen poztivní vliv. Motor bude mít z laděnejch svodů jedině radost.![]()

- AMK Družec
- AMK Družec
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: POMOOOOC Výfuk a svody nutně potřebuji foto!!!!!!!!!
Radši už tě budu citovat - ty změníš titulní příspěvek a pak to vypadá dívněAMK Družec píše:Všechny moc prosím jestli máte fotky laděných svodů na motor M20, tak by mi moc pomohlo kdyby jste mi je mohli poslat na mail. Mechanik už se s výrobou svodů hrabe 14dní a ne a ne se to tam vejít. Ideálně když jsou namontovány ve voze. Předem moc díky. petr.vojik@ge.com.

Píšeš - ideálně, když jsou namontovaný na voze - to je možná chyba - páč ti to neřekne, že jsou třeba dvoudílný

Já je teda měl dvoudílný - asi kvůli montáži

Pořádnou fotku, ale nemám.
- AMK Družec
měl bys možnost udělat ještě další tyhle svody?AMK Družec píše:Tak konečně hotovo a namontováno. Dnes jsem měl možnost to vyzkoušet a je to docela znát (můj názor). Kde je v Praze nebo někde v okolí brzda na změření výkonu.
případně za kolik?
jinak brzdu maj treba na Jarove - lepsi domluvit se predem s mistnim technikem Krejsou
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
A máš jen svody nebo svody+komplet vejfuck až do zadu ?AMK Družec píše:Tak konečně hotovo a namontováno. Dnes jsem měl možnost to vyzkoušet a je to docela znát (můj názor). Kde je v Praze nebo někde v okolí brzda na změření výkonu.
Věřím, že znát to je, určitě to jde líp "od spodu".
Měl sem svůdky - Sebring a ze začátku jsem to nedoceňoval, jsem si řikal, ty jo

Pár koní tam v místech, kde nejsou určitě naskáče.
- AMK Družec
- AMK Družec