Zkoumali jsme to u Felicie a mám takovej dojem, že ta má dokonce dvě rychlosti cyklovače, jestli teda nemám halušky.

to není cyklovač, ale poloha pro nejrychlejší stírání, což ti nefungujejoe píše:Mam 320i 1983, neporadil by mi nekdo, jestli ma cyklovac?
Mam tam totiz 2 rychlosti steracu a 3. poloha nahoru je prazdna, jestli
to neni nahodou ten cyklovac, potom ale nevim, jak se nastavuje, zkousel
jsem to uz tisickrat. Dig
No to je právě důsledek toho, co psal Zave. Tzv. paměťový cyklovač. Stěrače cyklují v intervalu, který si nastavíš tak, že zapneš cyklovač po uplynutí tohoto intervalu od posledního setření. Takže když máš stěrače na "I" a přepneš na cyklovač, nastavíš vlastně nulový interval a stěrače cyklují v min. možném intervalu, což by mohly být ty 2 vteřiny... Uf!Robert píše:Já u tý filcky měl na mysli, že když dáš páčku z vypnutý polohy na cyklovač, tak to má interval např. 3 vteřiny a když jí tam dáš z polohy normálního stírání, tak je ten interval už jen třeba 2 vteřiny.
Koukal jsem na to jako blázen a pochybuju že by se mi to jen zdálo.
Relé? Nebo pojistka?tadeus píše:ked sa rozprava o cyklovacoch, pri zapnuti ostrekovaca sa mi po chvilke zapli stierace sami ... v lete mal auto na starosti otec a neviem co s tym robil, skratka teraz musim pohnut packou na ostrekovac a potom na polohu stieracov ... neviete kde je chybycka? az tak mi to zas nevadi, ale ked bude fungovat tak to potesi ...
Ach tak hi hi...Lukáš325e píše:No to je právě důsledek toho, co psal Zave. Tzv. paměťový cyklovač. Stěrače cyklují v intervalu, který si nastavíš tak, že zapneš cyklovač po uplynutí tohoto intervalu od posledního setření. Takže když máš stěrače na "I" a přepneš na cyklovač, nastavíš vlastně nulový interval a stěrače cyklují v min. možném intervalu, což by mohly být ty 2 vteřiny... Uf!Robert píše:Já u tý filcky měl na mysli, že když dáš páčku z vypnutý polohy na cyklovač, tak to má interval např. 3 vteřiny a když jí tam dáš z polohy normálního stírání, tak je ten interval už jen třeba 2 vteřiny.
Koukal jsem na to jako blázen a pochybuju že by se mi to jen zdálo.