Jakou dálku na centrál?

Vylepšení, úpravy - cokoliv co se udělá jinak, než jak bylo vymyšleno ve fabrice BMW.
(Turbo, podvozky, sportovní úpravy...)
HansE34

Příspěvek od HansE34 » 04. 01. 2008 19:25

Já mám prozměnu orig alarm v E34. IR čidlo u ovládání střešáku, sirénu pod předním oknem, orig ŘJ atd atd. Myslim si že je to komplet. Problém je že k tomu nemám žádnej ovladač, jediný co k autu bylo je normál klíč s kterym funguje jen centrál. Dá se třeba v origo BMW servisu ten klíč s DO sehnat a nastavit podle tý ŘJ? Jestli ne dá se použít tohle http://www.bezpol.cz/vmchk/dalkove-ovla ... z-key-z-1/ na ten původní alarm? Aby se to nehádalo nebo něco podobnýho... fakt nevím :(

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugo » 04. 01. 2008 20:28

klíčem ten alarm musí jít taky, musíš zamknout na druhou polohu. DO se jistě v bmw objednat dá, já mám na e32 také IR DO a je to vystřelovák. Na podzim byl u mě snejk ze svojí 750 a také nemá DO zkoušel tu mojí a nepovedlo se mu to rozchodit, takže je pravděpodobné že musí být přímo k tomu přijímači co je vzadu pod sedákem.

Co se týče externího DO, je třeba pro zamknutí dva impulsy a na odemknutí jeden. Jak to zapojit najdeš na www.7er.com ve foru v sekci e32, už jsem to psal i ilegalovi. Klíčový slova by mohli být ZV, FB .
Kawasaki ZX-10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<<
www.volny.cz/antenysatelity

HansE34

Příspěvek od HansE34 » 04. 01. 2008 22:48

Fugo píše:klíčem ten alarm musí jít taky, musíš zamknout na druhou polohu. DO se jistě v bmw objednat dá, já mám na e32 také IR DO a je to vystřelovák. Na podzim byl u mě snejk ze svojí 750 a také nemá DO zkoušel tu mojí a nepovedlo se mu to rozchodit, takže je pravděpodobné že musí být přímo k tomu přijímači co je vzadu pod sedákem.

Co se týče externího DO, je třeba pro zamknutí dva impulsy a na odemknutí jeden. Jak to zapojit najdeš na www.7er.com ve foru v sekci e32, už jsem to psal i ilegalovi. Klíčový slova by mohli být ZV, FB .
Ten alarm mi jde, ale jak říkáš jen když zamknu na druhou polohu ručně klíčem v zámku. Zkusím se stavit přímo v BMW, chtěl bych aby to bylo origo.

Odpovědět