Vylepšení, úpravy - cokoliv co se udělá jinak, než jak bylo vymyšleno ve fabrice BMW.
(Turbo, podvozky, sportovní úpravy...)
-
Dan td
- Site Admin
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Dan td » 13. 01. 2006 09:40
Huska píše:Tasek píše:kamos tohle dela, neni problem nechat udelat,mam nekde i ceny s popisem....
TADY:
Potřebný telefon ***ERICSSON*** T10s, A1018s ***SIEMENS*** C10, C35
Jen to, že by to zavolalo je asi za 1000,-Kč (bez telefonu).
Je možné dodat i s telefonem (potom je třeba připočíst cenu telefonu).
(Poznámka: Existuje tzv. prostorový alarm, který reaguje na přiblížení osoby (ne na dotek). Je to vhodné řešení pro kabriolety, motocykly, čluny...
bližžší info na vyžádání.
Na zakázku je možné zhotovit jakoukoliv variantu alarmu dle přání.
Prosím o bližší informace o Pageru přes mobil. Chci pouze při sepnutí alarmu zavolat na mobil co mám v kapse. Alarm mám Jablotron, mobil momentálně Motorolu V50, další co se mi válí doma, je nějakej Sagem MC550, Nokia 3310.. pokud budu přesně vědět co shánět tak to koupím...
Pokud to Tvůj kamoš dělá a sežene i díly, nechám ho to z fleku namontovat do tří aut + pak pravděpodobně do dalších tří. Jinak zkusím sám podle návodu Fuga
Zkus se probrat nabídkou
http://www.flajzar.cz sekce GSM zabezpečení ( nebo tak nějak

). Já to v autě měl a stoprocentní spokojenost. Když si to necháš poslat, máš to za pár dní doma.
http://www.e39.cz
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
Tasek
Příspěvek
od Tasek » 14. 01. 2006 12:35
Huska píše:Tasek píše:kamos tohle dela, neni problem nechat udelat,mam nekde i ceny s popisem....
TADY:
Potřebný telefon ***ERICSSON*** T10s, A1018s ***SIEMENS*** C10, C35
Jen to, že by to zavolalo je asi za 1000,-Kč (bez telefonu).
Je možné dodat i s telefonem (potom je třeba připočíst cenu telefonu).
(Poznámka: Existuje tzv. prostorový alarm, který reaguje na přiblížení osoby (ne na dotek). Je to vhodné řešení pro kabriolety, motocykly, čluny...
bližžší info na vyžádání.
Na zakázku je možné zhotovit jakoukoliv variantu alarmu dle přání.
Prosím o bližší informace o Pageru přes mobil. Chci pouze při sepnutí alarmu zavolat na mobil co mám v kapse. Alarm mám Jablotron, mobil momentálně Motorolu V50, další co se mi válí doma, je nějakej Sagem MC550, Nokia 3310.. pokud budu přesně vědět co shánět tak to koupím...
Pokud to Tvůj kamoš dělá a sežene i díly, nechám ho to z fleku namontovat do tří aut + pak pravděpodobně do dalších tří. Jinak zkusím sám podle návodu Fuga
neni problem,muze predvest nejaky vzorky, dam mu vedet a kdyztak ti pak poslu telefon nebo mail...., OK?
316i r.v. 1988, M10