dráčik - vyriešené

Vylepšení, úpravy - cokoliv co se udělá jinak, než jak bylo vymyšleno ve fabrice BMW.
(Turbo, podvozky, sportovní úpravy...)
Odpovědět
Lopo

dráčik - vyriešené

Příspěvek od Lopo » 11. 03. 2008 21:50

Zdar hosi.
Sice moj dotaz nie je moc o technike alebo servise ale inde to zaradit nejde... mojho brambosa som kupil v DE a doviezol som si ho aj s nechcenym kamaratom v podobe vinyloveho draka na prednej kapote a zo zaciatku ma az tak nesral, ale teraz uz rozmyslam, ako sa ho zbavit :) no ked som ho skusal dat dolu, tak som zistil, ze si zvykol a vobec sa mu nechce dolu... a zase sa musim snazit byt opatrny aby som si nedoskrabal celu kapotu... radil som sa s Porterom a zhodli sme sa (teda ja som skor s nim suhlasil :) ), ze to moze byt dost podobne ako rozne reklamy na firemnych autach a pod. tak pls ak mate niekto skusenosti alebo napady tak sem s nimi
Naposledy upravil(a) Lopo dne 25. 03. 2008 18:36, celkem upraveno 1 x.
e36 320i -> je to sice pracant, ale za to workoholik :D

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Re: dráčik

Příspěvek od Tweety » 11. 03. 2008 21:54

Lopo píše:Zdar hosi.
Sice moj dotaz nie je moc o technike alebo servise ale inde to zaradit nejde... mojho brambosa som kupil v DE a doviezol som si ho aj s nechcenym kamaratom v podobe vinyloveho draka na prednej kapote a zo zaciatku ma az tak nesral, ale teraz uz rozmyslam, ako sa ho zbavit :) no ked som ho skusal dat dolu, tak som zistil, ze si zvykol a vobec sa mu nechce dolu... a zase sa musim snazit byt opatrny aby som si nedoskrabal celu kapotu... radil som sa s Porterom a zhodli sme sa (teda ja som skor s nim suhlasil :) ), ze to moze byt dost podobne ako rozne reklamy na firemnych autach a pod. tak pls ak mate niekto skusenosti alebo napady tak sem s nimi
Co fén na vlasy, nebo horkovzduška ?

mreceek

Příspěvek od mreceek » 13. 03. 2008 10:14

presne tak horkovzdusna pistole a de to dolu hned pak pekne rolestit prace na pul dne ani ne :)

Lopo

Příspěvek od Lopo » 25. 03. 2008 18:36

tak je to relativne hotovo :)
Stacil fen a islo to ako po masle :) ovsem ostal po nom otlacok v podobe lepidla ktorym bol prichyteny (ako pri nalepkach na ktorych su ceny v obchodakoch)... chvilku som nad tym maturoval, ale prisiel som na to, ze to treba naopak nechat dostatocne odmocit (drbnem na to mokry uterak a raz za hodinu ho pojdem znova obliat :) ) a ide to tiez krasne dole, len som este nemal na to cas, lebo ked pridem domov z roboty tak sa za hodinu zotmie a vidim hovno takze mi to ostane na vikend :)

ale kazdopadne dik za help - problem vyresen :)
e36 320i -> je to sice pracant, ale za to workoholik :D

Odpovědět