Jo jo vse jsem menil sam. Jen McPhersny jsem rozdelal s kutilem pac nemam stahovak na pera.Maranelo píše:jestli sis to nemenil na tom podvozku sam nebo si na mechose celou dobu nekoukal tak tomu moc neverFeryt píše:POdvozek mam celej novej, teda ktom prednich cepu na rameni a sb, ale ty jsou v pohode.ja se jeden cas taky dost divil
mechosove u me maj konec pokud jim nemuzu sedet za zadkem a cumet pod paraty
Vule v kardanu.
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
JJ u me to jsou jakoby kopance, proste mi prjde jako kdyby po te co spojka se pokusi otocit kardanem a ten jak je tam ta vule narqazi v diferu na dalsi tocivou cast a pak to teprv zabere, jeslti se to teda takle da popsatMax-Max píše:rany - zvukove a kopance od kary pri razeni si myslim sou dve ruzne veci.Rotten píše:Ahoj, abyste nebyli zklamani az to povymenujete. Rany pri razeni totiz muzou zpusobovat take vymlacene silenbloky napravnice - pri prechodu z/do zaberu to s ni hazi nahoru a dolu a mlati to o kovove podlozky silentbloku.

Nedavno sem koupil karu a ta taky KOPALA bylo tam k.o stred.ulozeni kardanu a furt na tom ten kluk jezdil az to rozmrdalo i hardy spojku
Ale to nebude tvuj pripad

Ale to nebude tvuj pripad

0042191777565
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
No co si vzpominam tak zadni poznas tak ze by mezi nim a zarazkou pod nim mela byt cca 5mm mezera.DVORIS píše:Mám takovýho tucha,že to budou silentbloky,uvidím jak pod to vlezuFeryt píše:Ze by silentbloky?DVORIS píše:Mě to dělá při rozjezdu na 1stupeň nebo na zpátečku,mám někdy pocit že mi náprava vyskočí ven jak škube a poskakuje,už se na to chystám tak jsem zvědav co zjistím
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ani nahodou....i kdybys vymenil vsechny silenty, bude to delat furt....je to vule v prevodovce, kardanu, diferu a to vse spolu dokupy dela to cukani pri jemnem plynuDVORIS píše:Mám takovýho tucha,že to budou silentbloky,uvidím jak pod to vlezuFeryt píše:Ze by silentbloky?DVORIS píše:Mě to dělá při rozjezdu na 1stupeň nebo na zpátečku,mám někdy pocit že mi náprava vyskočí ven jak škube a poskakuje,už se na to chystám tak jsem zvědav co zjistím
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Tak to jsi mne potěšilMax-Max píše:ani nahodou....i kdybys vymenil vsechny silenty, bude to delat furt....je to vule v prevodovce, kardanu, diferu a to vse spolu dokupy dela to cukani pri jemnem plynuDVORIS píše:Mám takovýho tucha,že to budou silentbloky,uvidím jak pod to vlezuFeryt píše: Ze by silentbloky?