Chci to snížit o 40mm. Klidně mi můžete i nějaký sportovní podvozek doporučit
podvozek 325ix
podvozek 325ix
Bude mi pasovat sportovní podvozek z 325i na 325ix???
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
jestli chceš, tak ti prodám origo pružiny H&R přímo na ix, maj -50.
Tel: 608-214-419
Čeština do vozů
Diagnostika, kódování, programování BMW, chiptuning, odstranění FAP/DPF
www.menucesky.cz
www.chipujeme.cz
Čeština do vozů
www.menucesky.cz
www.chipujeme.cz
-
Návštěvník
A kolik tě stál? O kolik to máš snížené? Jsi s tím spokojený?BigMara píše:Ja tam mam Bilstein s nastavitelnou tuhosti, tak asi joAnonymous píše:Takže by se měl vyrábět sportovní podvozek na 325ix???BigMara píše:Pruziny by mely jit pouzit, ale s tlumicema to bude horsi, aspon teda na predku.
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
mám jen pružiny, 1500kčFizl píše:No to by nebylo špatné ale chtěl bych to i s tlumičema, prý je to lepší.
Kolik by si za ně chtěl?
Tel: 608-214-419
Čeština do vozů
www.menucesky.cz
www.chipujeme.cz
Čeština do vozů
www.menucesky.cz
www.chipujeme.cz
Bylo to uz na aute. Snizeny ve predu -60 v zadu by to melo bejt -40 a spokojenost v jen castecna. Potreboval bych tam jeste vyskove nastaveni aby to slo na zimu zase zvednout nahoruFizl píše:A kolik tě stál? O kolik to máš snížené? Jsi s tím spokojený?BigMara píše:Ja tam mam Bilstein s nastavitelnou tuhosti, tak asi joAnonymous píše: Takže by se měl vyrábět sportovní podvozek na 325ix???
Jj to máš pravdu, ptám se jenom tak orientačně. Zatím mám podvozek úplně v pohodě, ale jak se posere tak do toho půjduNegr píše:NO je to palice, ale funguje to. A jestli normální, seriové seženaš za 14 000,- tak už to oproti B6 není zas takový rozdíl. Nemyslíš?Fizl píše:to je pálkaNegr píše:ix nesnižovat.Dej tam Bilstein B6. MC s DPH něco kolem 19 000,-má někdo nějaký levnější návrh
Máš nějaký čeký link na ten podvozek? Nikde ho nemůžu nají
Něco málo na www.bilstein.com.
Ale jinak Jirka 325.
Mám je na autě a fakt si nemůžu stěžovat. Jinak jstě Koni sport, ty dělá Autoprima, ale cenu fakt nevím. Já kupoval za 15 000,- ale je to 2 roky.
Ale jinak Jirka 325.
Mám je na autě a fakt si nemůžu stěžovat. Jinak jstě Koni sport, ty dělá Autoprima, ale cenu fakt nevím. Já kupoval za 15 000,- ale je to 2 roky.