BMW E46
BMW E46
kluci přemýšlím o koupi E46 v kábru... co vy na to? klady / zápory, měl bych to jen tak na výlety atd. do práce jezdím 17km a taky mám 14dní v měsíci služnbu, ještě nevím jakej motor každopádně bych chtěl 6válec... ale jakej je lepší?
MIKI®
ex - Favorit=žere a nejede
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
no 46ku v kabru bych bral jedine 3litra
a teda nevim jaky mas nazor na automat ale v kabru bych si ho i nechal libit
pokud to teda chces mit jako weekendovku

http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
mě by se taky ten automat líbil, je mi to vcelku fuk.
jo jo víkendovka občas do práce a zpět ale jen když bude přijatelně a zima v garáži
taky jsem koukal po tom 3lítru
jsou to dobrý motory? a co to kábro celkově? má to smysl za ty love? chtěl bych třícu ale nemohu se o to pořád starat. proto si říkám ža 46tka snad už nebude tak náchylná na rez a hodně věcí už bude vychytaných snad se nepletu

MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
tak to je dobrej klad přesně tohle jsem měl na mysliAlbert píše:A hlavně na ní víc poletěj holky než na e30![]()
Jestli ti to teda připadá jako relevantní fakt do kolonky kladů e46

MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
- MattyX
jj m54b30 si ráda pápne , kamarad to eliminoval výměnou separatoru , a olejem 10w60 a kupodivu - ejhle , už nemá hladek
kazdopadne e46 uz taky starne a objevují se na ni problemy proste starych aut - vymlaceny podvozky , spojky , setrváky , pak nejakej ten olej uz prosakuje ... takže jako o autě který prostě by jen jezdilo se o ni taky rict neda proste 

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
trilitr je fajn motor, v kabru jede teda citelne hur nez v coupe nebo sedanu, ale porad je to fajn. Je to tezka svine, ale na kroseni po okreskach kabro stejne neni.
Neboj se toho a klidne do toho bez. Zcekni klasiku jako dvouhmotak, spojku, ramena...
I kdyz je motor velikej drzak, nech si to auto projet diagnostikou nez ho koupis. Vyvarujes se tim pripadnymu nemilymu prekvapeni.
Kilaky se daji vycist z klicku, pokud budes mit vsechny, tak je to jedine dobre. Pokud si nekdo s pocitadlem km hral (a nebyl to uplnej profik), tak se da zjistit i pomoci diagnostiky, nebo taky tim, ze ti na budikach sviti tecka (signalizujici nerovnajici se data v jednotkach).
A ano, i e46ka rezne. U kabrii to ale zas tak moc neplati, jelikoz je vetsinou vyuzivany jako sezonni auto a zimu kabra vetsinou preckavaj v garazich...
K ty spotrebe oleje- nekomu to zere litr na 1000, nekomu litr na 5000, nekomu litr na jednu vymenu (12 000) ... z my zkusenosti- na 0W30 (predepsanej) jsem najel asi 1500 a sezralo litr. Pak jsem presel na 5W40 a ani po 5000 km nechybela ani decka...
Spotreba- po meste (Praha) 12-14, mimo mesto se da jezdit i za 8, ale chce to lehkou nohu
Kdyby neco, klidne se ptej, o e46 toho vim celkem dost
Neboj se toho a klidne do toho bez. Zcekni klasiku jako dvouhmotak, spojku, ramena...
I kdyz je motor velikej drzak, nech si to auto projet diagnostikou nez ho koupis. Vyvarujes se tim pripadnymu nemilymu prekvapeni.
Kilaky se daji vycist z klicku, pokud budes mit vsechny, tak je to jedine dobre. Pokud si nekdo s pocitadlem km hral (a nebyl to uplnej profik), tak se da zjistit i pomoci diagnostiky, nebo taky tim, ze ti na budikach sviti tecka (signalizujici nerovnajici se data v jednotkach).
A ano, i e46ka rezne. U kabrii to ale zas tak moc neplati, jelikoz je vetsinou vyuzivany jako sezonni auto a zimu kabra vetsinou preckavaj v garazich...
K ty spotrebe oleje- nekomu to zere litr na 1000, nekomu litr na 5000, nekomu litr na jednu vymenu (12 000) ... z my zkusenosti- na 0W30 (predepsanej) jsem najel asi 1500 a sezralo litr. Pak jsem presel na 5W40 a ani po 5000 km nechybela ani decka...
Spotreba- po meste (Praha) 12-14, mimo mesto se da jezdit i za 8, ale chce to lehkou nohu

Kdyby neco, klidne se ptej, o e46 toho vim celkem dost

e46 330i EX, e34 ///M5 EX, e91 320d Mpaket EX |…| e38 740iA & e30 325i Cabrio Mtech II & Kia Ceed SW & Iveco Daily 35S13
kluci děkuju za postřehy
je mi jasný že do auta potečou peníze to už znám z minulých nebo aktuálních aut... jsem ochoten se tomu věnovat jako výměny spojek, SB, olej, a další, spíš jsem nechtěl do karosařiny- to není můj kamarád... když bych šel koupit tak se určitě někomu zvás ozvu, aby poradil při koupi jestli ano nebo jo
to Zpráva Syrup: dík za rozsáhlý popis myslím že se budu pravidelně na něco pooptávat
docela se bojím té el. střechy aby si to neotevřel jen jednou, vím že se to stát může ale dá se nějak poznat v jakým je stavu? co tam může odejít? hodně lidí prodává s Hardtopem ale to se mi vůbec nelíbí.... tady po inzerátech jsem toho stejně moc nenašel zato v německu tam už se najít dá... teď ještě někoho kdo má zkušenosti s převozem a zapsání v čr... říkáš že ten motor je držák? většina těch aut má kolem 140-180tis toho se bát asi nemám že? bych jinak nic nekoupil 

to Zpráva Syrup: dík za rozsáhlý popis myslím že se budu pravidelně na něco pooptávat

MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
Motoru se neboj, kdyz tomu nerachtaj vanosy hned jak to nastartujes v bazaru a jede jak ma, tak by to melo byt OK. Nejhorsi co te tam muze potkat jsou teda prave ty vanosy, pak civky ktery obcas odchazej...MKI® píše:kluci děkuju za postřehyje mi jasný že do auta potečou peníze to už znám z minulých nebo aktuálních aut... jsem ochoten se tomu věnovat jako výměny spojek, SB, olej, a další, spíš jsem nechtěl do karosařiny- to není můj kamarád... když bych šel koupit tak se určitě někomu zvás ozvu, aby poradil při koupi jestli ano nebo jo
![]()
to Zpráva Syrup: dík za rozsáhlý popis myslím že se budu pravidelně na něco pooptávatdocela se bojím té el. střechy aby si to neotevřel jen jednou, vím že se to stát může ale dá se nějak poznat v jakým je stavu? co tam může odejít? hodně lidí prodává s Hardtopem ale to se mi vůbec nelíbí.... tady po inzerátech jsem toho stejně moc nenašel zato v německu tam už se najít dá... teď ještě někoho kdo má zkušenosti s převozem a zapsání v čr... říkáš že ten motor je držák? většina těch aut má kolem 140-180tis toho se bát asi nemám že? bych jinak nic nekoupil
Strecha- to nemam sajn, ale ele strecha se da zatahnout i rucne, pod zadnima sedackama je kdyztak pojistka. Nicmene kamos mel (ma) 323Ci kabrio a jezdil s tohle platenou strechou v lete v zime, vlastne uz pres posledni 2 zimy (dost hardkorovy zimy) a strecha je si myslim porad v poradku...
Hardtop- to je si myslim prijemnej bonus. Kdyz ti nebude vadit polivicni kufr, tak na jezdeni v zime je to asi idealka, i kdyz ja bych to jako nejstastnejsi reseni taky nevidel...
Automat: tezko rict... zalezi jak se k tomu kdo cchoval....
e46 330i EX, e34 ///M5 EX, e91 320d Mpaket EX |…| e38 740iA & e30 325i Cabrio Mtech II & Kia Ceed SW & Iveco Daily 35S13
abych se přiznal tak já taky vůbec nevím jak s ke tomu chovat... jen bych logicky řekl že při řazení z R na D a podobně asi nechat padnout otáčky atd. ale to je všechno... můžu sem kdyžtak nalupat nějaký odkazy na schválení jestli vůbec mýt zájem nebo ne?
MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
Kamarád má e46 cabrio (323i) a e46ka je úplně o ničem v kabriu. Těžce nudný auto v kterym dneska jezděj už jen blondýny...
Mě teda osobně to auto nějak nebavilo...bez střechy jsem si v tom připadal díky palubní desce a celkovýmu rozpoložení jak v sedanu s otevřenym šíbrem...

Mě teda osobně to auto nějak nebavilo...bez střechy jsem si v tom připadal díky palubní desce a celkovýmu rozpoložení jak v sedanu s otevřenym šíbrem...

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
jj pri kazdym razeni s automatem bych nechal ustalit otacky.MKI® píše:abych se přiznal tak já taky vůbec nevím jak s ke tomu chovat... jen bych logicky řekl že při řazení z R na D a podobně asi nechat padnout otáčky atd. ale to je všechno... můžu sem kdyžtak nalupat nějaký odkazy na schválení jestli vůbec mýt zájem nebo ne?
Klidne hazej odkazy...
co toto? http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=103547
kdyby byl intr v béžové nebo černé tak bych se nezlobil...
kdyby byl intr v béžové nebo černé tak bych se nezlobil...
MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"