Prodej auta do zahraničí
- ksheery
- člen E30.cz
Prodej auta do zahraničí
Ahoj mám dotaz jestli sou při takovém prodeji nějaký odlišnosti oproti prodeji v ČR.Mám s tím někdo zkušenost díky
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem prodával toura na slovensko... už je to pár měsíců zpátky, tak možná nebudu používat úplně přesné názvosloví...
oficiálně je PRÝ každopádně třeba před fyzickým odvozem auta pryč z ČR zajít na úřad, tam vypsat papíry pro prodej auta do zahraničí a pointou je, že pro takové odhlášení ti vystaví "převozni" SPZ - 800Kč, k tomu se váže i to, že v tomto případě musí být uzavřeno i "převozní" pojištění...
nicméně ja prvně auto fyzicky prodal a papíry řešil dodatečně a tento postup mi vnutili na úřadě (nevím, zda-li je to skutečně nutné, kdyby se auto do zahraničí odvezlo třeba na vozíku, pak mi to připadá jako zbytečnost
), po té jsem SPZ i papíry doručil kuci na slovensko...
oficiálně je PRÝ každopádně třeba před fyzickým odvozem auta pryč z ČR zajít na úřad, tam vypsat papíry pro prodej auta do zahraničí a pointou je, že pro takové odhlášení ti vystaví "převozni" SPZ - 800Kč, k tomu se váže i to, že v tomto případě musí být uzavřeno i "převozní" pojištění...
nicméně ja prvně auto fyzicky prodal a papíry řešil dodatečně a tento postup mi vnutili na úřadě (nevím, zda-li je to skutečně nutné, kdyby se auto do zahraničí odvezlo třeba na vozíku, pak mi to připadá jako zbytečnost

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz