A co jsem si stáhl manualy od Haynesu, tak tam jsou jenom benzinové motory.
Díky za případné rady a tipy kde úspěšně hledat
jj todle přesně v TISu je , problém je vubec nekde sehnat funkcni verzi na stazeni , jelikoz pro jeho instalaci je potreba jeste jeden programek a hlavne pak tu spravnou jazykovou verzi . ja ho koupil na ebay v podstate za cenu posty , akorat nejstarsi auto tam je E30 a E34 , ale pokud se ti jedna o motor M51 tak ten tam jeMíšánek píše:No spíš by se mi hodil teda odkaz na stažení toho TISu. Jestli bys ho někam upnul, tak by to bylo fajnJsou tam takoové věci jako utahovací momenty ojnic, hlavních ložisek, vůle šál atd. ne?
potreboval bych to take,u me je to docela aktual,delam opet rozborku,bydlis v repich vid?obcas tam vidavam e28 a 6er stoji u baraku,kdy by slo se zastavit?sz,dik petrPÍŤÁK píše:Ti to vypálim na CD...
Jaký registry importovat, jsem už nesjistil.This WILL work with Windows 7 but you have to work around the limitations of the installer. I have it running on Win 7 x64 and had to hack around quite a few registry keys to get it working. I have saved the .key file required if people need help getting it running.
Basic procedure was to install on a Win XP machine and copy all the files across to Win 7. Then import the registry keys required. The tool wouldn't install on 7/Vista through the setup program.