Co s kanáldekly? Opískovat, nalakovat klasicky nebo komaxit?
Co s kanáldekly? Opískovat, nalakovat klasicky nebo komaxit?
Opískování a komaxit vyjde asi laciněji, ale bojím se jestli se ráfkům něco nestane. Neudělá s disky něco teplota při které se vypaluje komaxit?
BMW E30 320i Touring
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
tedko jsem dal svoje dotz f1 opískovat,tady u nás v OKBE nový knín a očekávám výsledek,předběžná cena za zbavení laku je cca 1000.-
pak je pošlu do komaxitu v albion lakovně v hořovicích,už sem tam viděl mnoho jinných alu,tak asi není problém.cenu zatím neznám,ale prej to počítaj na každý typ a velikost zvlášt.v běžný autolakovně by chtěli 500 za 1 ks,ale sami řekli,že pec je prostě na kola lepší ....
pak je pošlu do komaxitu v albion lakovně v hořovicích,už sem tam viděl mnoho jinných alu,tak asi není problém.cenu zatím neznám,ale prej to počítaj na každý typ a velikost zvlášt.v běžný autolakovně by chtěli 500 za 1 ks,ale sami řekli,že pec je prostě na kola lepší ....
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
já se svojima dělám toto 

Uploaded with ImageShack.us

ale chce to ještě pneu s bílým bokem a nebo nízkej profil

ale chce to ještě pneu s bílým bokem a nebo nízkej profil

není to leštěný viz 1. foto
(jsou tam poznat tahy po broušení)
použil jsem lamelák na vrtačku na zbroušení nápisů a vyhlazení povrchu a potom už jen ručně smirkem 120> 240> 380> -> 600voda, pak nástřik černé

a pak pevné nervy a prsty při broušení 400> 600> 800 od kraje do středu jen jedním směrem celé dokola a vnější hranu dokola jakoby jedním tahem, pak jen oranžový pásek (akryl. barva) a zalakovat.
Ale zežere to celkem dots času

použil jsem lamelák na vrtačku na zbroušení nápisů a vyhlazení povrchu a potom už jen ručně smirkem 120> 240> 380> -> 600voda, pak nástřik černé

a pak pevné nervy a prsty při broušení 400> 600> 800 od kraje do středu jen jedním směrem celé dokola a vnější hranu dokola jakoby jedním tahem, pak jen oranžový pásek (akryl. barva) a zalakovat.
Ale zežere to celkem dots času