E39 540i
E39 540i
Zdravim lidi chtěl bych se zeptat na něco o tomhle autě. Uvažuju o jeho koupi tak by mě zajmalo... Jak se sere na co si dávat pozor atd...
Spotřeba mi je celkem jedno. Rád se svezu v něčem pořádnym. Kdybych chtěl auto co žere 5l/100km tak si jdu pro škodovku xD takže 15 a vice litru neni problem
Díky moc

Zeptej se daugena za kolik jezdí s kombajnem, já vycházim s naší rodinné 550i e60 kde je sice modernejší a silnější motor, ale i tak se spokojí s 11,5 litry což odpovídá kombinované spotřebě a svižní jízdě (můj styl) otec jezdí krátké vzdálenosti za za 10,6 až 10,8, obecně se na 15 skoro vůbec nedostaneš, ani v Praze se mi to nepovedlo, pouze brutální jízda si žádá 15l, extrémní až okruhové podmínky 20l, víc nic.
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
Vyjímečně musím se Semrym souhlasit (asi to bude tím, že tu poprvé za půl roku necpe Mercedes
)
Daudgen může poreferovat, já jen z občasného svezení můžu potvrdit, že výběr to je dobrej - svezení fajn, zvuk bomba, tomu V8 prostě podlehneš... a spotřeba rozhodně nic tragickýho
Jinak na co si dát pozor...na milion přidaných kurvítek na poface verzi...
Tím mám na mysli to, že předface je bezvanos, má lanko normálně na plyn, co se týká výbavovýho panelu, je z jednotlivých tlačítek, akorát holt vzhledově je face líbivější, ale rozhodně bych si na něj dal bacha...je plnej zbytečných kurvítek: vanos, EML klapka, el. plyn, výbavová lišta komplet, takže něco dobastlit, to je zážitek...uměj se dobře vysírat ASC/DSC pumpy...
Jinak ale zaměřit se akorát na obecný věci, co jsou běžný u všech aut a rozhodně nechat projet diagnostikou (ne Carsoftem
)...
A přeji šťastnou ruku při výběru
Třeba jako se podařilo právě panu Daudgenovi 
Daudgen může poreferovat, já jen z občasného svezení můžu potvrdit, že výběr to je dobrej - svezení fajn, zvuk bomba, tomu V8 prostě podlehneš... a spotřeba rozhodně nic tragickýho
Jinak na co si dát pozor...na milion přidaných kurvítek na poface verzi...
Jinak ale zaměřit se akorát na obecný věci, co jsou běžný u všech aut a rozhodně nechat projet diagnostikou (ne Carsoftem
A přeji šťastnou ruku při výběru
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Já mám teď průměr na BC - 14,7.Semry píše:Zeptej se daugena za kolik jezdí s kombajnem, já vycházim s naší rodinné 550i e60 kde je sice modernejší a silnější motor, ale i tak se spokojí s 11,5 litry což odpovídá kombinované spotřebě a svižní jízdě (můj styl) otec jezdí krátké vzdálenosti za za 10,6 až 10,8, obecně se na 15 skoro vůbec nedostaneš, ani v Praze se mi to nepovedlo, pouze brutální jízda si žádá 15l, extrémní až okruhové podmínky 20l, víc nic.
kamarád to má podobný
S 2,5l jsem jezdil o cca 2l méně.
BMW The Ultimate Driving Machine
Ty máš tedy E39 540i? Hmm to máš dost. Mě se u těchhle motorů moc zamlouvá LPG, kdybych nepotřeboval kombi tak mám 740i v LPG jednoznačně super svezení, poměr cena/výkon/spotřeba/vzhled
ale protože (wilde) BMW neumí udělat pořádný kombi tak musim jezdit Mercedesem v naftě ikdyž žere 9litrů, ale zase mín krvácí peněženka v servise a celkově je to moc příjemný a hlavně podstivý a pohodlný auto ikdyž má půl maile... Kromě koroze dané stářím si prostě nestěžuju. Pro mě by byla ideální 740i kombi.
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
Lidi diky moc za rady. Zatim se poohlizim po Faceliftu. Chtel bych od roku 2000 a vejs. Nejakyho krasavce... Nad tou e38 sem taky uvazoval je to krasnej kocar
Ale prece jenom je mi 19
a tak sedmu az casem az trochu zestarnu
ale taky by se mi libila
Samozrejme chci manual. Automat mi nic nerika. a co se tyce LPG... nasel sem par kousku... V krasnym stavu jak po technicke tak i vizualni nemaj chybu. Jenze je v nich plyn
Cos me nakrkava... A abych si koupil auto v plynu a pak to nechal dat do hajzlu se mi zas nechce 
Nu, každýho volba...plyn, když je dobře udělanej Ti fakt vadit nemusí...ještě Tě to zajisté potěší, až budeš potřebovat prokřížovat republiku křížem krážem
A se sedmou a věkem moc neprovokuj, vo tom to není
Kdybys našel vhodnej kousek, ale s automatem, připočti si 25, za kterých jsem ochotnej střelit vše v komplet "packetu" pro přestavbu E39 540i na manuál...momentálně stále k mání
Kdybys našel vhodnej kousek, ale s automatem, připočti si 25, za kterých jsem ochotnej střelit vše v komplet "packetu" pro přestavbu E39 540i na manuál...momentálně stále k mání
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Semry píše:Zeptej se daugena za kolik jezdí s kombajnem, já vycházim s naší rodinné 550i e60 kde je sice modernejší a silnější motor, ale i tak se spokojí s 11,5 litry což odpovídá kombinované spotřebě a svižní jízdě (můj styl) otec jezdí krátké vzdálenosti za za 10,6 až 10,8, obecně se na 15 skoro vůbec nedostaneš, ani v Praze se mi to nepovedlo, pouze brutální jízda si žádá 15l, extrémní až okruhové podmínky 20l, víc nic.
sorry, ale todle je fakt picovina..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...