Moje představa je 12l/100km s lehkou nohou jen si nejsem úplně jistej jestli nejsem malinko najivní
Spotřeba 7er e32
Spotřeba 7er e32
Čau mám zájem o jednu sedmu e32 3.0 v manuálu 138kw a zajímala by me cca. průměrná spotřeba.
Moje představa je 12l/100km s lehkou nohou jen si nejsem úplně jistej jestli nejsem malinko najivní
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotřeba 7er e32
Asi jo - s lehkou nohou = žádný jančení, předjíždění,.... Spíš bych ale počítal s průměrem 13 - 14l / 100km.BMW.LTM píše:Čau mám zájem o jednu sedmu e32 3.0 v manuálu 138kw a zajímala by me cca. průměrná spotřeba.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Kuba318ie30
- Dudek Lubomír
Pokud na ni máš,jdi do ní.Třeba už v takovym autě v životě jezdit nebudeš.Já když sem ji měl,žrala ve třílitru do jedenácti,ale to je šólich,že klobouk by tě natřel.Horší to je s udržovánim.Je to starej vůz a jakákoliv lajdačina v servisu se nevyplácí.Pak se to celý položí jak domeček z karet a bude to jen pro zlost.
Ale pokud jsi narazil na dobrej kus,neboj se toho.
Kolik má najeto student v automobilech této značky a jaké jsou jeho zkušenosti????
Kolik má najeto student v automobilech této značky a jaké jsou jeho zkušenosti????
- Kuba318ie30
jak ho znám, tak tenhle student má nalítáno fakt hafo, ten kluk žije v autě...od doby co má papíry jezdí autem pomalu i z obýváku na hajzlík....žejo Honzo?Dudek Lubomír píše:Pokud na ni máš,jdi do ní.Třeba už v takovym autě v životě jezdit nebudeš.Já když sem ji měl,žrala ve třílitru do jedenácti,ale to je šólich,že klobouk by tě natřel.Horší to je s udržovánim.Je to starej vůz a jakákoliv lajdačina v servisu se nevyplácí.Pak se to celý položí jak domeček z karet a bude to jen pro zlost.
- Dudek Lubomír
No tak když už má nejeto nějakej ten kiláček a neni to závodník,tak by mu to mohlo i vydržet.Tady u študentů bejvá právě největší průser,že nejsou vyježděný a s každou šestnáctkou,co nastoupí jedou jen klopení a těsnoty.V lepšim případě je auto po roce takových radovánek na pokraji zhroucení.
Znám to,nebyl jsem jinej,ale když na to vzpomenu,vstávaj mi chlupy na prdeli(vlasy nemam)
Hodně štěstí.....
Znám to,nebyl jsem jinej,ale když na to vzpomenu,vstávaj mi chlupy na prdeli(vlasy nemam)
Hodně štěstí.....
pokud je ta moznost, tak si uzij nejakej cas jezdeni v sedme, je to fakt prijemny, vyplati se si to vyzkouset si to a jak bylo zmineno, treba uz se to pak nepostesti.
co se spotreby tyce, tak 735i jsem dostal na dlouhy trase na 12, jinak nesmysly
ale zas se clovek pekne vozil.
co se spotreby tyce, tak 735i jsem dostal na dlouhy trase na 12, jinak nesmysly
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.