Příspěvek
od Max-Max » 24. 10. 2010 18:38
Tříca je zvláštní auto. Dá se říct, že doba e30, pozdní e28, e32, e31 a e34 je výjimka z komerce, tyhle auta jsou dle mně udělaná velice bytelně. Vemte si, kolik je jim let a pořád drží v kupě a při zachování standardního servisu nehrozí většinou žádnej fatal error, což se bohužel nedá říct o modelech před nimi (e21, e12, e23 ) a o modelech po nich už vůbec ne. Často se mi stane, že stojím na světlech je jedno zda v e30 nebo v e24, ale periférně vidím, jak hodně lidí kouká na moje auto protože už je prostě běžne nepotkávají. Je jasné, tak jako u všeho co lidi stvořili, že se zachová jen mizivé procento našich aut, ať už vinou koroze, nedostatku financi na opravy nebo bouračkou. Nicméně, v sekci klubová auta sem vyložene hnusnou zbastlenou třícu neviděl už dlouho. To taky vypovídá o tom, že už je z nás klub nadšenců a troufám si tvrdit, že 90% těch, co má hezkou třícu dnes, už jí bude mít nafurt. Je to jak psal Váša, dnešní auto ti moc nedá, téměř vše hlídá elektronika, je to JEN užitečnej pomocník. Sednu-li z firemního pežotu do stoleté třícy nebo šestky, nelze si nevšimnout, že se usmívám a mám vždy chuť užívat si to,co poskytuje - reakce na plyn, brzdy bez asistentů, řízení ve smyslu jede to tam,kam chci já a jede tam hned, podvozek přesně informuje o tom, po čem jedu a jak rychle jedu. Nevím, kde se stala chyba, když po letech vývoje je auto víc a víc neosobní, ale já si nové auto koupit neplánuju asi nikdy.
PS 1 - třícu potkám tak 4ks za měsíc
PS 2 - popravil a zrecykloval sem jich já osobně 12ks.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220