tak nejak koumam co si koupit za model BMW
- Night.chimera
tak nejak koumam co si koupit za model BMW
resil sem to trochu na srazu muj favorit je 523 E39 ale ani E46kou bych nepohrdnul
chci to totiz auto na denni jezdeni ne zas tolik servisove narocne a spotreba do 10L rozpocet budu mit tak 15tis rocne na servis a porizovaci cena by mela bejt do 75tis
ale zase na druhous tranu dabel naseptava E34 aspon 530i a vys.
mam fakt dilema uz sem na tom tak spatne ze koukam i po 520i E39 rikam si ze je to v podstate jedno jde jen o auto do prace a vylety ale obcas se ve me probudi CHIMERA a to bych se pak asi nastval kdyby to auto nejelo a nechodilo bokem na rozkaz fakt nevim davam hlasovat
chci to totiz auto na denni jezdeni ne zas tolik servisove narocne a spotreba do 10L rozpocet budu mit tak 15tis rocne na servis a porizovaci cena by mela bejt do 75tis
ale zase na druhous tranu dabel naseptava E34 aspon 530i a vys.
mam fakt dilema uz sem na tom tak spatne ze koukam i po 520i E39 rikam si ze je to v podstate jedno jde jen o auto do prace a vylety ale obcas se ve me probudi CHIMERA a to bych se pak asi nastval kdyby to auto nejelo a nechodilo bokem na rozkaz fakt nevim davam hlasovat
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

- Night.chimera
- Night.chimera
- Night.chimera
KuaJa píše:jestli s tim chces jezdit do práce po Praze, tak bych se bál toho, že do deseti litrů se nevejdeš s e39 ani s tou 520i.
jinak tohle téma je spíš na BMWklub než na e30, kde ti ho nejspíš smažou.
jezdim do prace ve 4rano takze zas tak hrozne bych to nevidel na BMW klubu nemam registraci a navic tady sem doma

520i E34 M50 pekne auto

- Night.chimera
- Night.chimera
- Night.chimera
- Dudek Lubomír
Já si myslim,že celej ten tvůj nákup auta se hlavně bude odvíjet od ceny.Za 75 tis se spíš podívej po něčem staršim v lepšim stavu.Je hloupost si myslet,že koupíš E46,nebo tvou vysněnou 523 za 75 tis a že nebude v nejbližší době nic potřebovat.Rozpočet 15 tis na rok může vzít rázem za své při první závadě.
E34 se možná jeví jako nejschůdnější,ovšem tady musíš brát jakoukoliv šestiválcovou variantu,pokud chceš fakt dobrej technickej stav a nesmíš si moc vymýšlet.Prostě za dobrý auto musíš dobře zaplatit.
Toť můj názor
E34 se možná jeví jako nejschůdnější,ovšem tady musíš brát jakoukoliv šestiválcovou variantu,pokud chceš fakt dobrej technickej stav a nesmíš si moc vymýšlet.Prostě za dobrý auto musíš dobře zaplatit.
Toť můj názor
- Night.chimera
- Dudek Lubomír
No já si myslel to samé a ve skrytu duše po fakt silné pětce toužim,ale to auto prostě podmotorované neni a jezdit se snim za 9 bezpečně dá.Je jasné,že 3.5 nebo 3.0 bude nástroj,ale taková auta jsou už dnes podstatně dražší,než 2.0 nebo 2.5.Pokud se tedy bavíme o autě v dobrém technickém stavu.Záleží taky na tvých kritériích...Pokud ti nevadí,že bude auto rezavé,ale bude dobře motoricky a podvozkově,máš to jednodušší a můžeš ho odjezdit s minimem investic.Pokud chceš leštěnku a bejt na ni i trochu hrdej,musíš sáhnout hlouběji do kapsy.
- Night.chimera
lestenku nepotrebuju ale orezlinu jako mam ted taky ne nejaky spodky dveri a prahy se prezijou ale u svetla mit rezaej pruh 30cm nemusim me staci auto v prumernem stavu a 520i bych zkousnul asi jedine v ty E39ce tam je to luxusu E34 na tom neni tak dobre na pohled s luxusem a je na tom videt ze je to starsi kara preci jen bych radsi E39 ja jich videl na netu docela dost do 75tis. a na fotkach vypadaly dobre samozrejme vim ze o fotkach to neni ale zdalo se mi realne koupit E39 takze myslis ze nemam sanci??
520i E34 M50 pekne auto

- Dudek Lubomír
To si nemyslim,že nemáš šanci,ale každej prodává své auto,kvůli něčemu a opravdu málo lidí prodá auto ve stoprocentním stavu.
Můj názor je ten,že za 75 tis,keré bych měl na pořízení,přihlášení auta a na nezbytné počáteční investice by pro mě přicházela v úvahu buď voňavá E30,nebo E34,popř.E32 v jakýkoliv motorový variantě.Nechci se nikoho dotknout,ale E39 v žádnym případě,to je vyšší liga a je potřeba více korunek jak na pořízení,tak na servis a opravy.Ale moje představy o starém autě snů se nemusí krýt s tvými a nevnucuju svůj názor.Jistě jsou tu tací,kteří si E39 pořídily ve tvé cenové relaci a jsou maximálně spokojeni.
Hlavně nedělat při koupi auta zbytečné kompromisy a umět vyčkat.
Přeju,ať dobře pořídíš
Můj názor je ten,že za 75 tis,keré bych měl na pořízení,přihlášení auta a na nezbytné počáteční investice by pro mě přicházela v úvahu buď voňavá E30,nebo E34,popř.E32 v jakýkoliv motorový variantě.Nechci se nikoho dotknout,ale E39 v žádnym případě,to je vyšší liga a je potřeba více korunek jak na pořízení,tak na servis a opravy.Ale moje představy o starém autě snů se nemusí krýt s tvými a nevnucuju svůj názor.Jistě jsou tu tací,kteří si E39 pořídily ve tvé cenové relaci a jsou maximálně spokojeni.
Hlavně nedělat při koupi auta zbytečné kompromisy a umět vyčkat.
Přeju,ať dobře pořídíš
hele, maník prodává na bmwklubu:
prodám BMW 523i rok 96 najeto 300 kazdy den v provozu par kosmetickych vad ale nic vazneho jinak spolehlivy vuz ke kazdodennimu jezdeni veskere informace o vozidle vzhledem k casu pouze na tel 737880400 jen vazni zajemci prosim, cena kč 45.000,-
http://www.bmwklub.cz/files/dsc01254_808.jpg
prodám BMW 523i rok 96 najeto 300 kazdy den v provozu par kosmetickych vad ale nic vazneho jinak spolehlivy vuz ke kazdodennimu jezdeni veskere informace o vozidle vzhledem k casu pouze na tel 737880400 jen vazni zajemci prosim, cena kč 45.000,-
- Night.chimera
pekny ale ja ted nemuzu az v lednu koupim si ho k narozkam az budu schanet ja stopro takovahle nabidka nebude jako naschvalpaca píše:hele, maník prodává na bmwklubu:
520i E34 M50 pekne auto

- Night.chimera
to lubos:moje kara snu je tak draha ze si ji neporidim nikdy protoze uz ted je tak vzacna ze se stsrim jen nabia na cene F40
jinak sem zapomel dodat ze vlastne neco usetrim do toho ledna/unora asi tak 25tis.plus moje auto prodam coz bude tak 5tis
takze teoreticky se bavime o 100tis ale nezbylo by mi na dovolenou takze 90 tis max
o aute kterem se ted bavime je to na kazdodenni jezdeni ne kara snu.
zbyva mi mesicne zhruba 4tis. splatka na auto bude do 2tis a zbytek je na servis benzin do toho nepocitam protoze auto mam a spotreba stejna

jinak sem zapomel dodat ze vlastne neco usetrim do toho ledna/unora asi tak 25tis.plus moje auto prodam coz bude tak 5tis

o aute kterem se ted bavime je to na kazdodenni jezdeni ne kara snu.
zbyva mi mesicne zhruba 4tis. splatka na auto bude do 2tis a zbytek je na servis benzin do toho nepocitam protoze auto mam a spotreba stejna
520i E34 M50 pekne auto

- Night.chimera