jestli někdo nevlastní níže popsaný auta k nafocení pro časopis BMW Revue, pokuď někdo vlastníte níže popsaný auta,tak se prosím přihlašte, samozřejmě pokud máte zájem.
Pokud ano, kontaktujte mě na SZ nebo matal@seznam.cz
Díky
Kód: Vybrat vše
2010/7/27 Vahala Frantisek
Dobrý den,
mám na vás takovou prosbu – kvůli nafocení a sepsání příběhu sháním následující auta –
BMW 1600 TI
BMW 1602
BMW 2002
BMW 635
BMW 1500
Jde mi teď čistě o BMW, jedná se o to, že by se majitelem auto nafotilo a sepsal příběh pro firemní magazin BMW Revue, který vychází čtvrtletně. Jde o velmi krásný magazín na kvalitním papíře, už tam vyšlo mnoho pěkných aut (BMW 501, BMW 327, CS 2000, E21 Ac Schnitzer atd), pro majitele to bude navždy zaznamenáno jako pěkná vzpomínka.
Jelikož se tolik nezaobírám scénou BMW, rád bych vás touto cestou poprosil, zdali nevíte o kontaktech přímo na majitele některého z jmenovaných vozů, nejlépe někde ve středočeském kraji (ale když bude dál, nevadí). Auto musí být samozřejmě původní a jak říkáme ve fotitelném stavu. Pro majitele bude focení znamenat cca hodinu až dvě času, dá se to zmáknout odpoledne po práci nebo o víkendu, výsledkem bude zmiňovaný článek a poskytnutí profesionálních fotek.
Předem moc díky za váš čas a pomoc
S pozdravem
Motor Presse Bohemia
František Vahala
redaktor AUTO7, ams Classic