Brzdová světla

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Brzdová světla

Příspěvek od Tweety » 22. 09. 2004 22:02

Asi si změnim nick na BMWmechanik !!! Když jsem vždycky nastartoval,sešlápnul brzdu,tak check s bremslicht zhaslo.Teď nastartuju,sešlápnu,nic nezhasne a nesvítěj mi brzdový světla.Ale vždycky po nějaký tý chvilce začnou svítit,ale bremslicht samozřejmě svítí dál.Stává se to jen někdy.Někdy to zase chodí normál,jako nějakej špatnej kontakt,nebo co ?! Než se v tom začnu vrtat,nevíte někdo čím by to mohlo bejt ? Ušetřilo by mi to hledání.Díky

Albert

Příspěvek od Albert » 23. 09. 2004 21:33

Sorry za OT ale ja zas mam ten samej problem s kuhlwasrou, sviti i kdyz nema duvod..

DC
Kontaktovat uživatele:

Re: Brzdová světla

Příspěvek od DC » 23. 09. 2004 21:45

Tweety píše:Asi si změnim nick na BMWmechanik !!! Když jsem vždycky nastartoval,sešlápnul brzdu,tak check s bremslicht zhaslo.Teď nastartuju,sešlápnu,nic nezhasne a nesvítěj mi brzdový světla.Ale vždycky po nějaký tý chvilce začnou svítit,ale bremslicht samozřejmě svítí dál.Stává se to jen někdy.Někdy to zase chodí normál,jako nějakej špatnej kontakt,nebo co ?! Než se v tom začnu vrtat,nevíte někdo čím by to mohlo bejt ? Ušetřilo by mi to hledání.Díky
u brzdovýho pedálu je na to čidlo

oddělej kryt pod volantem a poslouchej kde to cvakne, když budeš mačkat pedál :)

pokut necvaká ani trošku, tak je čas na výměnu

pokud cvaká, tak to bude spíš záležitost špatného kontaktu
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 23. 09. 2004 22:04

Taky se dost casto stava ze je spatnej kontakt v objimce a na nerovnostech to na chvilku prerusi a check control to hned zaznamena.
Kuhlwasser jsem mel na dvou chromakach totalne rozpadly cidlo. Asi soudruzi podcenili zravost nemrznoucich kapalin :lol:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 25. 09. 2004 12:05

Ten spínač právě cvaká docela v pohodě.Ale podívám se na ten kontakt,jak říká Jirka,to by mohlo být ono,protože vždycky se mi to rozsvítí,já půl minuty na to zkontroluju brzdový a oni svítěj,takže tam bude vždycky pouze jen nějakej přeskok ??? Díky chlapci za rady

Odpovědět