Chci choper a v rámci srdcařství k BMW nemůžu koupit nějakýho Sportstera nebo rejži, i když to je pěkný všechno, tak BMW to není, že

Uploaded with ImageShack.us
Při pádu v 60km/h na asfalt v kraťasech můžeš počítat s úbytkem měkých i pevných tkání v součtu cca 1-1.5cm do hloubky. Například na koleni to musí být superAthos píše:Tak líbí se mi R1150R či GéeSo, ale to jsou cestovní endura.
Který maj podle mě i stejnej motor co tehle choper.
S tím R1200C je to recht, je to takovej mix. ale moc pěknej a hlavně od nás
Pár mašin jsem teďka viděl a velice mě zaujala Honda VTX 1300 - 1800
Bublat si 60km/h jen v triku a kraťasech je svoboda.
(včera jsem si dal na půjčený 200km a jsem hodně nadšenej.
Jinak těch R1200C je tak málo, že nemám možnost se svézt, budu muset navštívit v hlavním městě nějaký bazar.
A taky se obávám, že to nemá zvuk jak normální chopery do V, když za to vezmeš, tak hroznej řev a když se pustí plyn, tak to vypadá jako když to chcípne, to je boží
Jinak mám 190cm a 135kg, takže chci zjistit posaz atd.
Athos píše:Rychlost mě neláká, čím jedeš na choperu pomalejc, tak je to snad lepšía to už musí bejt, abys to položil
Tohle je Honda VTX 1800, krásná, jednoduchá a ten zvuk
Uploaded with ImageShack.us
To už je Supersportmarty87 píše:Když už rejži, tak Suzuki intruder 1800r
Pawko zase to nepřeháněj, relativně složitou elektroniku (chápej - doma neuděláš) má dneska všechno. Snímání tlaku v pneumatikách je u BMW příplatková výbava a docela funkční ukazuje to skutečnou hodnotu a upozorňuje tě to na pokles. To že se nerozjedeš je blbost. Systém páček blikrů je uplně boží, protě to není simson. Jediný co bych BMW vytknul jsou převodovky, jsou trochu agro, ale funkční.Pawka G. píše:[Jinak ta motorka má už poměrně složitou elektroniku, hlídá to i tlak v pneu a bez toho se nerozjedeš,spousta bakelitovejch hejblátek jejich filozofie, že je to enduro na cestu kolem světa se někam vypařila. A má to ten debilní systém páček na blinkry, že každou rukou blikáš na jednu stranu a pravou to vypínáš