Kaslík
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Kaslík
Kluci,potřeboval bych poradit.Kamarád mi nějak podivně zavřel kaslík,uvnitř něco nejspíš vypadlo a nejde otevřít.Nevíte jak bych se do něj dostal nebo jak bych ho mohl sundat,aniž bych něco zlomil ? Díky moc
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Perfekt,zítra to zkusim.Zamčenej určitě není,já tam z venku zámek ani nemám.Ale když jsem na to koukal,tak jsem našel nad tou klikou jen nějaký pérko,nic víc.No zejtra na to mrknu a zkusim to.Díkybruno píše:Když ten kastýk neotevře jak se má dostat na ty šrouby?Vem si baterku a posvyt si na to madlo zespoda tam uvydíš takovej zobáček,ten zatlač na stranu a mášto otevřeny hned bez poškození Pokud ten kastík nemáš zamčenej.Ne poravdu to takhle jde vyháčkovat,dělal jsem to.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Perfekt,zítra to zkusim.Zamčenej určitě není,já tam z venku zámek ani nemám.Ale když jsem na to koukal,tak jsem našel nad tou klikou jen nějaký pérko,nic víc.No zejtra na to mrknu a zkusim to.Díkybruno píše:Když ten kastýk neotevře jak se má dostat na ty šrouby?Vem si baterku a posvyt si na to madlo zespoda tam uvydíš takovej zobáček,ten zatlač na stranu a mášto otevřeny hned bez poškození Pokud ten kastík nemáš zamčenej.Ne poravdu to takhle jde vyháčkovat,dělal jsem to.
- Night.chimera
ty šrouby držej pant. diš je pant volnej taxe dostaneš rukou dovnitř zespoda a můžeš vodšroubovat i zamklej.bruno píše:Když ten kastýk neotevře jak se má dostat na ty šrouby?Vem si baterku a posvyt si na to madlo zespoda tam uvydíš takovej zobáček,ten zatlač na stranu a mášto otevřeny hned bez poškození Pokud ten kastík nemáš zamčenej.Ne poravdu to takhle jde vyháčkovat,dělal jsem to.