srovnání 16" alu disků
- Kuba318ie30
srovnání 16" alu disků
prosím Vás,
nevíte jestli jdou srovnat šišatý disky (na vyvažovačce při otáčení bylo vidět vychýlení cca 2cm od osy) = celkem slušně zkopaný disky?
popřípadě kolik to tak běžně stává a kde to tady na severozápadě dělaj?
díky Kuba
nevíte jestli jdou srovnat šišatý disky (na vyvažovačce při otáčení bylo vidět vychýlení cca 2cm od osy) = celkem slušně zkopaný disky?
popřípadě kolik to tak běžně stává a kde to tady na severozápadě dělaj?
díky Kuba
je to kopnutý na loukoti, nebo jen na věnci? většinou jde vyrovnat i nemožné a jestli tam je prasklina, tak to taky není problém a cena se pohybuje od 500kč/ks, podle toho jak moc je koplý, jestli se musí nahřívat, vařit, lakovat a leštit pak je cena vyšší např rovnání+ lak 1400kč/ks
pro tebe jsem asi daleko
pro tebe jsem asi daleko
E30 325i wait for renovation
E30 325i Mt1 maybe for rescue - fuck it, Rest In Pieces
Felicia pick-up briketa power renovation in progres
Opel vectra b daily use
Opel vectra b daily use
- Kuba318ie30
jak to poznám, nijak jsem to nezkoumal...jen vim, že když jsem to hodil na auto, tak to slušně hopsalo (kola pak šly hned dolu) když jsem na ně nechával obouvat gumy tady u jednoho zkušenýho chlápka tak jedno nešlo ani nafouknout, musel se tam s tim chvíli prát, pak když šly na vyvážení tak to při otáčení hodně házelo nahoru- dolugeorgij.d píše:je to kopnutý na loukoti, nebo jen na věnci? většinou jde vyrovnat i nemožné a jestli tam je prasklina, tak to taky není problém a cena se pohybuje od 500kč/ks, podle toho jak moc je koplý, jestli se musí nahřívat, vařit, lakovat a leštit pak je cena vyšší např rovnání+ lak 1400kč/ks
pro tebe jsem asi daleko
jde mi čistě jen o srovnání, lak a leštění si udělám sám
- Kuba318ie30
a viditelná prasklina tam neniKuba318ie30 píše:jak to poznám, nijak jsem to nezkoumal...jen vim, že když jsem to hodil na auto, tak to slušně hopsalo (kola pak šly hned dolu) když jsem na ně nechával obouvat gumy tady u jednoho zkušenýho chlápka tak jedno nešlo ani nafouknout, musel se tam s tim chvíli prát, pak když šly na vyvážení tak to při otáčení hodně házelo nahoru- dolugeorgij.d píše:je to kopnutý na loukoti, nebo jen na věnci? většinou jde vyrovnat i nemožné a jestli tam je prasklina, tak to taky není problém a cena se pohybuje od 500kč/ks, podle toho jak moc je koplý, jestli se musí nahřívat, vařit, lakovat a leštit pak je cena vyšší např rovnání+ lak 1400kč/ks
pro tebe jsem asi daleko
jde mi čistě jen o srovnání, lak a leštění si udělám sám
věnec je to kde dosedá patka pneu ten háže nahoru a dolů, loukoť je to co drží věnec a projevoje se tak že venec chodí i do stran, ale podle toho jak jsi to popsal tak byto neměl být problém vyrovnat a do llitru by jses vlezl určitě
E30 325i wait for renovation
Opel vectra b daily use
Opel vectra b daily use
- Kuba318ie30
- Kuba318ie30