co takhle airbrush e 30tky?
- Night.chimera
co takhle airbrush e 30tky?
co si nechat udelat tu karikaturu te cervene e 30 co je tady na foru treba na vicko nadrze tak by se poznaly vsichni tady z fora mozna blbej napad nevim na kolik to vyjde ale me se to libí
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

vis od toho sou nalepky klubu E30.cz na celnim skle
ma to i logicky opodstatneny kdyz jedou dve E30 proti sobe tak sice spatne ale vidis esi tam nalepku ma nebo nema zatimco treba na vicku od nadrze by sis toho vsimnul pouze pokud by te naka E30 predjela a to uz je dost na nic
navic ta karikatura E30 me nepripadne vubec povedena a a i tak bych si na auto neudelal zadnej nastrik a poradim i tobe abys z toho nedelal jak kolotocari neoblepil cely auto nalepkama a ruznejma kokotinkama hlavne zadny vydechy nadechy a mega kridla pokud to neni s autem sladeny a ani zadny diody prosim

ma to i logicky opodstatneny kdyz jedou dve E30 proti sobe tak sice spatne ale vidis esi tam nalepku ma nebo nema zatimco treba na vicku od nadrze by sis toho vsimnul pouze pokud by te naka E30 predjela a to uz je dost na nic
navic ta karikatura E30 me nepripadne vubec povedena a a i tak bych si na auto neudelal zadnej nastrik a poradim i tobe abys z toho nedelal jak kolotocari neoblepil cely auto nalepkama a ruznejma kokotinkama hlavne zadny vydechy nadechy a mega kridla pokud to neni s autem sladeny a ani zadny diody prosim
----------------------:)
- Night.chimera
ne ja ani na zadnej preplacanej tunning nemyslim dam ladak kridlo wrc z oktavky a tim koncim litaky tam mam ty co tady prodava hasi a folie uz mam zadny ospojlerovani nechystam ani zadnej brutal tunning jen me to napadlo me se karikatura prave libi mate pravdu ze by jsme se nepoznali ale bylo by pekny teda aspon pro me tak nic byl to jen navrh
520i E34 M50 pekne auto

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
jak psal And od toho jsou samolepky které nikomu nenarušují vzhled auta a přitomčlenové klubu na první pohled ví kde najdou toto poznávací znamení.

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz