Zdravím
Zajímalo by mě jaký máte názor na LPG v BMW.Lidi typu plyn jen do zapalovače a podobný frajírky předem prosím nevyjadřovat se.Mám na mysli jestli to nevadí motoru atd..Myslím že na velký objemy a spotřeby je to ideální.Jaký je váš názor?A prosím buďte objektivní.Docela mě to zajímá.
LPG
tak já myslím, že tě jménem všech uživatelů tohoto fora předem poprosím, abys nezasíral zbytečnými dotazy tohle velké forum a neřadil se mezi podobné frajírky, kteří si myslí, že svým dotazem otevírají nové dimenze vědomí o automobilech BMW a pokusil se najít tlačítko "Hledat" hned nahoře uprostřed stránky, napsal vyhledávaný výraz "plyn" a logicky to omezil na příslušnou sekci - třeba já jsem dal překvapivě "pokec o BMW"
a vyskočilo spousta relevantních odkazů, které můžeš bez dalšího přečíst a zjistíš, co potřebuješ
pro začátek téma: lpg-ostuda-bmw-t65626,highlight,plyn.html nebo lpg-t18371,highlight,plyn.html a další a další.
Přečti si pravidla fora, koukni se, jak je forum stare a bud si jistej, ze na co se chceš zeptat, už tady asi bylo a doufej, že si tohle přečteš dřív, než ti to téma smažou
Kdyžtak si pak můžeš i zkusit objasnit do jakýho auta, k jakýmu motoru, jaký typ ap.
a vyskočilo spousta relevantních odkazů, které můžeš bez dalšího přečíst a zjistíš, co potřebuješ

pro začátek téma: lpg-ostuda-bmw-t65626,highlight,plyn.html nebo lpg-t18371,highlight,plyn.html a další a další.
Přečti si pravidla fora, koukni se, jak je forum stare a bud si jistej, ze na co se chceš zeptat, už tady asi bylo a doufej, že si tohle přečteš dřív, než ti to téma smažou

Kdyžtak si pak můžeš i zkusit objasnit do jakýho auta, k jakýmu motoru, jaký typ ap.