Stropnice e34
Stropnice e34
Mám takovej dotaz mám domluvenou druhou stropnici do e34, ale nevím jestli se vleze do e30 tour nepřevážel to už někdo, aby sem věděl jestli řešit jiný auto, nebo to převezu svépomocí.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stropnice e34
V každým případě stropnice do E34 dávali ve výrobě, když ještě v autě nebylo čení sklo. Ta mrcha neprojde dveřma - musí se pomuchlat, polámat - je to pěkně na hovno. Pokud se teda bavíme o stropnici do sedana.Bawor píše:Mám takovej dotaz mám domluvenou druhou stropnici do e34, ale nevím jestli se vleze do e30 tour nepřevážel to už někdo, aby sem věděl jestli řešit jiný auto, nebo to převezu svépomocí.
Takže na tvou hypotetickou otázku - asi ne.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Stropnice e34
projdeDAN píše:V každým případě stropnice do E34 dávali ve výrobě, když ještě v autě nebylo čení sklo. Ta mrcha neprojde dveřma - musí se pomuchlat, polámat - je to pěkně na hovno. Pokud se teda bavíme o stropnici do sedana.Bawor píše:Mám takovej dotaz mám domluvenou druhou stropnici do e34, ale nevím jestli se vleze do e30 tour nepřevážel to už někdo, aby sem věděl jestli řešit jiný auto, nebo to převezu svépomocí.
Takže na tvou hypotetickou otázku - asi ne.

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220