dik

Na Slovensku zdochol pes, herr Brófessor. Dnes som volal na inzerát, reku, kúpim nejakú 325i hoci aj so zlou kasňou len tak na diely, v inzeráte bolo 325, bla bla bla, volám a ten magor povie že viete, to je 2.7 motor, tak takto sa tu vo všeobecnosti ľudia vyznajú, samozrejme, česť výnimkám. Diely si nosím z Čiech alebo cez chlapcov z veľkoobchodov, alebo kúpim celý vrak a vykuchávam. Takže tak.Jirka325 píše:To je to na Slovensku vazne tak zly ? Na moravu dily zasilame a asi se to vyplati, jinak by je nikdo nechtel. Tak je jen otazka, jestli se vyplati to postovny
my vychodniari mineralku nepijemeJirka325 píše:No teda Maxi - takhle ty o sve rodne zemi
Zase na druhou stranu je prijemny, ze si muzes dat kafe v centru Bratislavy a zaplatis normalni penize.
Zkus si u nas sednout na Malostransky namesti na kafe, mineralku, kup si cigara a odejdes o petikilo chudsi.
no, aj v BA najdes take podniky, kde Ti nauctuju 200 Sk za MattonkuJirka325 píše:Tak to joMax-Max píše:my vychodniari mineralku nepijemelen ked ma 40%
A ja nie som z Bratislavy
ale este hooooodne na vychod.
Ja vim,ze nejsi z Bratislavy, ale z teply zensky naruce
![]()
jen srovnavam centrum velkomest vs. okradani nebohych turistu i mistnich
Skús www.norik.sk - máš to k nim pár kilometrov...cimo píše:ahoj, napiste mi, ci na slovensku existuje nejaka podobna stranka ako tato, pripadne nejaky klub E30 ?![]()
zaujima ma, kde (nie daleko) mozem dostat nejake nahradne diely a podobne. som z N.Zamkov. E30 318i M10
dik
Na druhej strane, spomeň si na film Taxi - "turista, kterého neokradou, není žádný turista.."Jirka325 píše:Tak to joMax-Max píše:my vychodniari mineralku nepijemelen ked ma 40%
A ja nie som z Bratislavy
ale este hooooodne na vychod.
Ja vim,ze nejsi z Bratislavy, ale z teply zensky naruce
![]()
jen srovnavam centrum velkomest vs. okradani nebohych turistu i mistnich