Máte někdo zkušenost se základovkou???
- MarfyE34
Máte někdo zkušenost se základovkou???
Mám dotaz, potřebuju doporučit nějakou dobrou základovou barvu na karoserii po opravě (vyklepání plechařiny), aby to vydrželo zimu bez koroze, máte někdo zkušenost s nějakou značkou??? Díkec 

Základovka
Zdravím
doporučuju dvousložkovou základní zinkovou barvu.
Jedná se o Epolex - S 2305.
Zde je odkaz ( doporučuju pročíst katalogový list) :
http://www.bal.cz/katalog.php?akce=vyro ... vyrobek=74
Akorát je velmi obtížně sehnatelná, protože se vyrábí na objednání. A je fakt, že je barva plná zinkového prachu, protože klasická kilovka je na svůj objem dost těžká(cca 2kg). Samozřejmě to není zázračná barva, prostě pokud se perfektně ošetří povrch tak dokáže mít nadprůměrné vlastnosti. Dlouhodobé zkušenosti s ní zatím sice nemám, ale doporučil mi jí technický poradce, který pro tu firmu pracuje a i jí od něj mám( měl doma zbytek) a já si jen koupil tvrdidlo a ředidlo.
Je to tak měsíc co jsem s ní natíral pár míst na podvozku a ikdyž mi sice stojí auto v garáži tak jakákoliv známka koroze se neprojevila.
Jo a hlavně nezapomeň na vnitřní stranu dílů, které opravuješ...
doporučuju dvousložkovou základní zinkovou barvu.
Jedná se o Epolex - S 2305.
Zde je odkaz ( doporučuju pročíst katalogový list) :
http://www.bal.cz/katalog.php?akce=vyro ... vyrobek=74
Akorát je velmi obtížně sehnatelná, protože se vyrábí na objednání. A je fakt, že je barva plná zinkového prachu, protože klasická kilovka je na svůj objem dost těžká(cca 2kg). Samozřejmě to není zázračná barva, prostě pokud se perfektně ošetří povrch tak dokáže mít nadprůměrné vlastnosti. Dlouhodobé zkušenosti s ní zatím sice nemám, ale doporučil mi jí technický poradce, který pro tu firmu pracuje a i jí od něj mám( měl doma zbytek) a já si jen koupil tvrdidlo a ředidlo.
Je to tak měsíc co jsem s ní natíral pár míst na podvozku a ikdyž mi sice stojí auto v garáži tak jakákoliv známka koroze se neprojevila.
Jo a hlavně nezapomeň na vnitřní stranu dílů, které opravuješ...
BMW - srdeční záležitost
ja kupuji u nas Colorlak mame tu totiz i fabriku ve starem meste u uherskeho hradiste a jsem sni spokojen taky protoze tato antikorozni barva obsahuje asi olej a je v pohode aspon si myslim ze je to olej co byva nesmichane navrchu barvy kdyz delsi dobu lezi takze tak s moji zkusenostiMarfyE34 píše:Přesně takový mám plán, zimu přečkat s tim jak je to teď a na jaře do laku, nemám s opravami karoserií žádné zkušenosti tak proto![]()
A máš přímo vyzkoušenej nějakej typ (značku) barvy???
Skoda 125L,BMW E30 318i M40,BMW E30 318is M42