Štelovací šrouby světel
Štelovací šrouby světel
Ahojte, chtěl bych si dát do cajku seřizovací šrouby předních světel předtím než tam nabastlím xenony.
Chci se zeptat na kolik asi tak vyjdou komplet všechny nový šrouby i s miskama. určitě jste to už někdo ladil. (plast, čočky s úsměvem Hella)
Děkuji za hodnotné reakce.
Chci se zeptat na kolik asi tak vyjdou komplet všechny nový šrouby i s miskama. určitě jste to už někdo ladil. (plast, čočky s úsměvem Hella)
BMW E30 320i Touring
jeste se tu prizivim
Ty stelovaci srouby jsou v takovych plastovych sracich,ktery jsou v drzakach svetlometu c.8. Daj se koupit jen ty plastovy sragory i nekde jinde nez v BMW? v ETK je nemuzu najit?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/T ... /lighting/
BTW: kdyby mel nekdo z okoli varu nejaky rozsekany svetla a byly tam ty plastovy srace,tak dejte vedet treba SZ
Diky

Ty stelovaci srouby jsou v takovych plastovych sracich,ktery jsou v drzakach svetlometu c.8. Daj se koupit jen ty plastovy sragory i nekde jinde nez v BMW? v ETK je nemuzu najit?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/T ... /lighting/
BTW: kdyby mel nekdo z okoli varu nejaky rozsekany svetla a byly tam ty plastovy srace,tak dejte vedet treba SZ
Diky
- MarfyE34
Zrovna to teď řeším, dá se koupit cokoli plastového ke světlům, jen je problém že plno dealerů BMW to nechtějí objednávat po kusech, ale po krabicích!!! Takže už jsem zkusil 2 dealery a zkoušim další, jestli to náhodou nemá někdo skladem, mě jde o díl č. 11 akorát na E34 ale to by mělo být stejné
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/T ... headlight/
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/T ... headlight/
- MarfyE34
Re: Štelovací šrouby světel
Nekupuj je nové, pohraj si s nima závitníkem a dobrým olejem třeba Concore je ideál a pak kvalitní vazelínka a fachčí to jak novéLuda píše:Ahojte, chtěl bych si dát do cajku seřizovací šrouby předních světel předtím než tam nabastlím xenony.

Moje zkušenost minulý víkend, bohužel jsem měl nějaké ty plastíky ulámané po bouračce tak teď sháním, ale ty šrouby jsem dal do kupy, jen bacha na upínání do svěráku ať ti také něco nerupne, a chce to fakt dokonale prostříkat a nechat třeba noc působit.
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Ja na srouby nakapal olej, nechal prez noc působit, pak jsem to celkem v klidu rozchodil, promazal vazelinou a ed dycky pred zimou opet trohu promaznu a funguje to ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
jen se pridam k Mackovi - nove srouby a drobnosti k tomu vyjdou opravdu 1000-1500CZK (mam pocit, ze na chromaka je to kapku drazsi). A neni pravda, ze by mne nekdy muj dealer BMW nutil "kupovat po krabicich". Co jsem objednal to jsem dostal.
samozrejme je mozne to poskladat ze starych veci, ale je potreba si uvedomit, ze ty plasty jsou pres 20 let stare a "ziji" v nelehkych podminkach. Jedine reseni je nakup novych a hlavne poradne osetrit vazelinou.
Proste na tomto dilu se pani z Mnichova prilis neukazali
samozrejme je mozne to poskladat ze starych veci, ale je potreba si uvedomit, ze ty plasty jsou pres 20 let stare a "ziji" v nelehkych podminkach. Jedine reseni je nakup novych a hlavne poradne osetrit vazelinou.

90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
- MarfyE34
Jakého máš dealera a kde??? Auto-BASE Pha-Strašnice jen po krabicích to prý je cca 20KS a dost neochotný prodejce!!! A.M.T. mobil s.r.o. ta samá odpověď, když to objednáme, tak to neprodáme ,a proto si musím koupit celou krabici! Asi vyzkouším ten vrakáč ,ale jak píše Kubajz, takový plastový člen montovat v chladu je risk, že opravdu praskne hned po pár závitech. Nové je nové ,ovšem když to člověk seženeVasa píše:jen se pridam k Mackovi - nove srouby a drobnosti k tomu vyjdou opravdu 1000-1500CZK (mam pocit, ze na chromaka je to kapku drazsi). A neni pravda, ze by mne nekdy muj dealer BMW nutil "kupovat po krabicich". Co jsem objednal to jsem dostal.