Policisté při honičce s BMW v Krnově srazili a zabili ženu
-
- Kontaktovat uživatele:
Policisté při honičce s BMW v Krnově srazili a zabili ženu
http://www.novinky.cz/krimi/180064-poli ... -zenu.html
doufam ze by nikoho z fora nenapadlo ujizdet policajtum, jednou uz jsem tady neco takoveho cetl.
doufam ze by nikoho z fora nenapadlo ujizdet policajtum, jednou uz jsem tady neco takoveho cetl.
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
No v Opavě to bylo v patek večer celkem šilene takove zaterasy jsem v životě ve měste nepotkal připadal jsem si jak kdybych hral gta 

ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
nez jsem videl foto tak si rikam, kdo muze v noci prehlidnout blikajici rampu se sirenou ... ted uz vim ze krupaci opet boduji, kdyz honi auto s magnetickym pidi majakem ve fobii 

prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
Ach jo
zase se ukazuje náš stát...a policajti za nic přeci nemužou...ne že bych byl proti nim ale přeci jenom jemě jasné jak to vypadalo-hele pepo je to bávo a mám chut si zazávodi t co ty nato zavolej na centrálu že jeden magor nám ujíždí...pepa vol áa pak to znáte.)

Nelibi se mi s jakou jistotou tady D-FENS dela s ridice pronasledovaneho auta nevinatko a docela by me zajimalo jestli je pravda, ze policejni auta, ktera pouzivaji jen magneticky majak na strechu nemaji zabudovany jeste jiny druh akusticke signalizace. Kdyby to mohl nekdo ze zdejsich policistu potvrdit/vyvratit...
Jinak s tim lze celkem souhlasit. Jelikoz mam skusenosti s motorizovanyma zlodejskyma kurvama, taky nevim jestli bych zastavil autu, co me honi s modrym majackem.
Z vlastní zkušenosti vím, že i civilní auta policie mají akustickou signalizaci.Dělali jen svou práci a mezi námi děvčaty, než vlezu do silnice, tak se rozhlídnu, jestli něco nejede.A i kdyby jeli bez sirény a majáku, tak určitě svítili.Kdo vleze do silnice před jedoucím autem, aniž by si byl jistej, že to auto zastaví, tak neni normální a koleduje si o průser.Když jsou lidi debilní a myslí si - já jsem na přechodu, já mám přednost, tak na to prostě doplatí.
Kdo z Vás vjede do křižovatky pod řítící se kamion i když jste na hlavní a on ne?Nikdo, a ten kdo jo, ten už asi těžko odpoví.
Kdo z Vás vjede do křižovatky pod řítící se kamion i když jste na hlavní a on ne?Nikdo, a ten kdo jo, ten už asi těžko odpoví.
525 TDS
Jo, taky jsem z Opavy a kámoše stavěli 4x (!!!) když rozvážel známé a jel pro mladou. Byli na každé straně Opavy. Nemohl jsem jak mi o tom vyprávělV6 blázen píše:No v Opavě to bylo v patek večer celkem šilene takove zaterasy jsem v životě ve měste nepotkal připadal jsem si jak kdybych hral gta

ex 95" E36 325TDS Cosmoschwarz metallic
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
To sou reakce jak pod na me z boku. Ten idiot co psal do toho d-fens je typicky bulvarni matlal. Jak si muze dovolit neco takovyho napsat? Lidi sou jak ovce dou a nedivaji se. Kdyz vidim auto se sirenou a majakem tak se mam prilepit ke zdi a neprechazet silnici. za to si muzou ty lidi sami. A takovy ty kecy ze rozdrazdili mpi...dyt to je u prdele ve meste to je jedno jestli to je 4V nebo 6V. Idioty co pisou takovydle clanky by bylo potreba sterilizovat aby nedelali dalsi 

Dfense celkově je sbirka ufňukanců co leči sve vlastni komplexy a semeni sve dětinske nazory pod rouškou "humoru". A do "piratů silnic" co bravurně ujižděj hlidkam bych povolil natvrdo střilet, myslim normalnim hlidkam ne podobnym civilnim fabkam. Nic neměni na tom že když se řiti auto nelezu do silnice, bmw se muselo prořitit těsně předtim tak tam nelezu když za nim leti někdo dalši.

- Radek_750iA
zaver je ten, ze blbci jsou vsichni jo?
policajti, ridic ujizdejiciho auta, i chodci
clanek na dfens je sice spekulace, ale co neni ... civilni fobie s bradavici tam nebyla na beznou kontrolu, ale urcite stala nekde zasita a merila rychlost. Proc zacala honit nejake BMW nikdo nikde nepise, ale to ze majitele pozdeji nasla, tak kvuli kradezi urcite ne
Duvod srazky tam uvadi skok chodcu do prechodu. Videl nekdo nekdy chrast u prechodu? Ja ne, takze je to dalsi spekulace. V te diskuzi pod clankem nekdo mistni psal, ze tam zadny chrast neni nebo je o 30m dal az.
Tak si vyber kdo ma pravdu a kdo za to muze ... opily chodec, ujizdejici ridic nebo chtivy gumak vybrat pokutu za rychlost?

clanek na dfens je sice spekulace, ale co neni ... civilni fobie s bradavici tam nebyla na beznou kontrolu, ale urcite stala nekde zasita a merila rychlost. Proc zacala honit nejake BMW nikdo nikde nepise, ale to ze majitele pozdeji nasla, tak kvuli kradezi urcite ne

Duvod srazky tam uvadi skok chodcu do prechodu. Videl nekdo nekdy chrast u prechodu? Ja ne, takze je to dalsi spekulace. V te diskuzi pod clankem nekdo mistni psal, ze tam zadny chrast neni nebo je o 30m dal az.
Tak si vyber kdo ma pravdu a kdo za to muze ... opily chodec, ujizdejici ridic nebo chtivy gumak vybrat pokutu za rychlost?
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
Po té cestě jezdím několikrát do týdne, před hodinkou jsem tama projížděl a musím říct, že to místo je poměrně dost přehledné, směrem na opavu je po levé straně sice křoví, ale 3m od cesty + 3m levý pruh... a z pravé strany je semtam strom, ale jde vidět všude na chodník, navíc je nad tím přechodem lampa
Takže mi příjde, že spíše ti chdci byli nějací zblblí
Jestli to chtěli ještě přeběhnout, nevím... nějak mi to nedává souvislost... ale je pravda, že ta ulice tam je hodně prokletá, a když se vyjíždí na Albrechtice, tak to tam je taky kolikrát o hubu... 

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
to mužu potvrdit - jel sem z opavy večer z koncertu - viděll sem kolonu policajtu jak protahli opavu s majakama a postupne se odpojovali do ruznych smeru.. - asi to meli hosi dobre osefovane.. zajimave je ale ze me nestaveli - i kdyz sem jel v cernem BMW... jinak se pripojuju s nazorem ze ten clanek je dost mizerny...Parda píše:Jo, taky jsem z Opavy a kámoše stavěli 4x (!!!) když rozvážel známé a jel pro mladou. Byli na každé straně Opavy. Nemohl jsem jak mi o tom vyprávělV6 blázen píše:No v Opavě to bylo v patek večer celkem šilene takove zaterasy jsem v životě ve měste nepotkal připadal jsem si jak kdybych hral gta

Stalo se, co se stát nemělo. Na vině je především celý ten slavný dopravně buzerační systém a hon na takzvané piráty, vyvolávaný hlavně v našich přizdisráčských médiích. (schválně - kolik potkáte v provozu skutečných hovad a pirátů, a kolikrát je pak zastaví policie? Běžný člověk sice občas poruší předpisy, ale hlavně chce dojet celý...)
Nevím, co a jak se tam stalo a nechci dělat žádné závěry kdo za co může, ale ze strany policie to trochu smrdí.
Řidič BMW mohl prasit jako magor, pak ale policajti neměli šanci ho chytit a nemuseli ho vůbec pronásledovat. Vysílačka, posily...možnosti mají. Hlavně, jedno prasící auto je o dost míň nebezpečné než dvě, která se navíc honí.
Nebo řidič BMW provedl něco "šíleně nebezpečného", třeba jel 70, což je v noci na přehledném úseku skutečně vražedný zločin. Pustili se za ním...a byli za ním daleko, jinak by totiž ty chodce nabral spíš on. Ne, žádná honička a pronásledování v závěsu se nejspíš nekonaly, možná ani nevěděl, že vyrazili za ním aby ho stopli.
Ten v BMW měl každopádně kliku, že se to nestalo jemu ale ať udělal cokoliv, on je nepřejel.
Ti chodci by museli být úplně mimo, aby vlezli do cesty vozu s modrým majákem a houkačkou, tím spíš kdyby už kolem nich projelo prchající auto, i když vyloučit se to nedá. Pravděpodobnější ale bude, že neodhadli rychlost policejního auta a pak zazmatkovali.
Otázky: Věříte, že policejní auto mělo zapnutý maják a sirénu? A věříte, že po prudkém brzdění a sražení 2 chodců ta magnetická paráda zůstane na střeše, jak bylo vidět na záběrech v TV? Věříte, že současný způsob dohledu nad silničním provozem přispívá k jeho bezpečnosti?
Jestliže totiž policie jela bez majáku, porušili předpisy zrovna jako ten, kterého chtěli za to trestat...
Je mi líto všech zůčastněných, ať to bylo jak chtělo.
Bodový systém, přísné postihy, kontrolovat, dohlížet, nekompromisně trestat, piráti silnic, Kdyby to zachránilo jediný lidský život a podobné kecy... Hovno. Tady to dva životy zničilo.
Nevím, co a jak se tam stalo a nechci dělat žádné závěry kdo za co může, ale ze strany policie to trochu smrdí.
Řidič BMW mohl prasit jako magor, pak ale policajti neměli šanci ho chytit a nemuseli ho vůbec pronásledovat. Vysílačka, posily...možnosti mají. Hlavně, jedno prasící auto je o dost míň nebezpečné než dvě, která se navíc honí.
Nebo řidič BMW provedl něco "šíleně nebezpečného", třeba jel 70, což je v noci na přehledném úseku skutečně vražedný zločin. Pustili se za ním...a byli za ním daleko, jinak by totiž ty chodce nabral spíš on. Ne, žádná honička a pronásledování v závěsu se nejspíš nekonaly, možná ani nevěděl, že vyrazili za ním aby ho stopli.
Ten v BMW měl každopádně kliku, že se to nestalo jemu ale ať udělal cokoliv, on je nepřejel.
Ti chodci by museli být úplně mimo, aby vlezli do cesty vozu s modrým majákem a houkačkou, tím spíš kdyby už kolem nich projelo prchající auto, i když vyloučit se to nedá. Pravděpodobnější ale bude, že neodhadli rychlost policejního auta a pak zazmatkovali.
Otázky: Věříte, že policejní auto mělo zapnutý maják a sirénu? A věříte, že po prudkém brzdění a sražení 2 chodců ta magnetická paráda zůstane na střeše, jak bylo vidět na záběrech v TV? Věříte, že současný způsob dohledu nad silničním provozem přispívá k jeho bezpečnosti?
Jestliže totiž policie jela bez majáku, porušili předpisy zrovna jako ten, kterého chtěli za to trestat...
Je mi líto všech zůčastněných, ať to bylo jak chtělo.
Bodový systém, přísné postihy, kontrolovat, dohlížet, nekompromisně trestat, piráti silnic, Kdyby to zachránilo jediný lidský život a podobné kecy... Hovno. Tady to dva životy zničilo.