ksiltovky BMW
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ksiltovky BMW
mam moznost nechat udelat cepice s bmw twmatikou, takze zjistuju jestli by byl zajem, dela to ta sama firma co delala machrsnurky, s nima byla 100% spokojenost, tak kdo je ma, vi do ceho pujde, jinak cena za cepici je cca 120 kc miozno i s priplatkem cca 10-20 kc a jde udelat i s nickem, tak a ted zalezi na vas, jestli mate zajem a taky sem pro to udelat nejakej navrh jak by to melo vypadat co tam chcete a jak , klidne udelejte debatu a az se to upresni tak muzem zacit objednavat, je mozno i ruzne barevne provedeni cepice, vycet barev bych pak upresnil, jinak nahodim foto uz hotovych praci http://samolepky-ab.rajce.idnes.cz/cepice/#album
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
chci...
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
taky chcu
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
to je sice hezku ze vsichni chcete, ale radeji mi reknete jak by to melo vypadat
myslim si ze jednoznacne vzadu nad tou preskou www.e30.cz a nebo nick? a ted co zepredu, zas aby to nebyla nejaka "diskoteka" sem pro nejakej napis a nerjakou siluetu, nebo logo, znak, vyjadrete se nekdo, klidne i nejaky foto a nebo obrazek
jinak asi pred 5ti lety se na foru delali cepice, ale ja sem se k ni tehda nedostal, tak ted bych byl pro, jestli ji nekdo ma, at mi hodi foto a necha se to klidne udelat stejne jak tehda 

Já bych byl buď pro siluetu, kterou dělal honzeeek na pullitry a pod tím nápis www.e30.cz, nebo jestli to nebude moc náročný (záleží, jestli to bude potisk, nebo vyšitý), tak to červený autíčko co je vlevo nahoře.
A vzadu asi www.e30.cz, jak píšeš.
Osobně bych byl asi pro vyšitou siluetu, aby to něco vydrželo. Sice si jí na hlavu nasadim jednou za dva roky když je zrovna na BIGu slunce, ale v autě jí vozim pořád
Osobně bych byl asi pro vyšitou siluetu, aby to něco vydrželo. Sice si jí na hlavu nasadim jednou za dva roky když je zrovna na BIGu slunce, ale v autě jí vozim pořád

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
608 / 057 967
No konecne to nekoho napadlo
,ja uz jsem to chtel udelat davno,ale nikdy jsem se k tomu nedostal
. Ja mam tu ksiltovku z prvni varky,muzu nafotit
Jinak pokud bude vepredu znak BMW a vzadu www.E30.cz a pokud bude utahovaci,ne na suchej zip,tak bych jich vzal klidne 5ks,kdyz bude vyber barev,mozna i vic
Taky je celkem dulezity jestli je na vyber z velikosti ksiltovek,tu co mam z ty serie co se delala,tak ta je mala (melka) a to je na pytel

Jinak pokud bude vepredu znak BMW a vzadu www.E30.cz a pokud bude utahovaci,ne na suchej zip,tak bych jich vzal klidne 5ks,kdyz bude vyber barev,mozna i vic

Taky je celkem dulezity jestli je na vyber z velikosti ksiltovek,tu co mam z ty serie co se delala,tak ta je mala (melka) a to je na pytel

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
mas nekde foto ty siluety? to zni dobre, jina to neni vysity, ale bud natisteny a nebo "vyflockovany" nebo jak to nazvat, vaca to ma na triku a je to super, je to jakoby"chlupaty" drzi to perfekte a ani pranim a pod se to zatim neopotrebovalo, to bysme upresnili potom a jeste kam s tim nickem? dozadu, na bok a nebo dopredu?Tony píše:Já bych byl buď pro siluetu, kterou dělal honzeeek na pullitry a pod tím nápis www.e30.cz, nebo jestli to nebude moc náročný (záleží, jestli to bude potisk, nebo vyšitý), tak to červený autíčko co je vlevo nahoře.

Nenašel
Snad to bude mít honzeek, já to můžu jedině tak vyfotit na tom půllitru.
A s nickem nevím, já bych si ho tam asi stejně nedával (pokud bude na výběr).
Našel jsem teď ještě tohle, je to tam vidět:

Snad to bude mít honzeek, já to můžu jedině tak vyfotit na tom půllitru.
A s nickem nevím, já bych si ho tam asi stejně nedával (pokud bude na výběr).
Našel jsem teď ještě tohle, je to tam vidět:

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
608 / 057 967
608 / 057 967
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
hlavně at neni malá a mělká,mam velkou šéru,jinak nick tam být asi nemusí,to už máme na klíčích,že....
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
v pohode, tak nahod nejakej navrh ty, ja sem koukal dneska po jinejch cepicich a treba do predu dat jen znak bmw a dozadu wwwcka?, klidne nahodte nejaky jiny navrhy, nebo jen napis s www? nicemu se nebranim a budu rad za diskusiKenny píše:Pokud bude verze silueta,tak muj zajem pada. Jen aby me pak nekdo neobvinil,ze jsem machroval,ze vezmu hodne a pak hovno![]()

Tak za me navrh,jak uz jsem psal,je dopredu znak BMW a nad presku www.E30.czmaca píše:tak nahod nejakej navrh ty

Udelal jsem foto te ksiltovky,kterou mam. Kvalita fotek je teda tragicka

Velikost toho znaku vepredu uz zalezi na tom,co se komu libi,muze byt klidne mensi.

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...