BMW 3-SERIE E90
BMW 3-SERIE E90
Brožurka asi polska
->TADY<-

Už se konečně probuďte, nabídka je tvořena poptávkou a tyhle "divný" tvary jsou přesně to co lidi chtěj
Pokud má BMW přežít a ne se nechat spolknout nějakym podělanym koncernem tak se prostě musí přizpůsobit
Jinak mi to až tak hrozný nepřijde, dokonce se mi ta nová trojka i docela líbí...

Pokud má BMW přežít a ne se nechat spolknout nějakym podělanym koncernem tak se prostě musí přizpůsobit
Jinak mi to až tak hrozný nepřijde, dokonce se mi ta nová trojka i docela líbí...
member of zewl crew
konečně inteligentní názor, maš u mě velky vyznamny plusMao píše:Už se konečně probuďte, nabídka je tvořena poptávkou a tyhle "divný" tvary jsou přesně to co lidi chtěj![]()

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Díky, jsem dobrejLukas-e21 píše:konečně inteligentní názor, maš u mě velky vyznamny plusMao píše:Už se konečně probuďte, nabídka je tvořena poptávkou a tyhle "divný" tvary jsou přesně to co lidi chtěj![]()

už mě tyhle neustálý nářky nad starejma BMW nebavěj, nikdo to nikomu nenutí, potenciálních kupců je mezi náma jak šafránu....podle mě ty nový baworáky splňujou to co se od BMW čeká....7 je majestátní kolos, prostě kus pořádný německý oceli kterej jen tak nepřehlídneš, pětka je vyjímečná - někde na půl cesty mezi raketou a limuzínou, nová šestka je nádherný GT...a tak dále
To je jak brečet nad bejvalou přítelkyní, všechno má svý a i když mám svýho mazlika raději než cokoliv jinýho tak kdyby někdo přišel a řekl mi, dej mi klíčky a papíry a tady máš novou šestku, tak neváhám ani na vteřinu...
member of zewl crew
jako já z toho taky nejsem vodvařenej, i když teda new6 je hodne velkej mazlik:)) me nejak vadej ty bachraty tvary, me se prave na BMW dicky libila ta sportovni strohost, elegantni linie, proste znacka pro lidi bohaty, ale s nejakym vnitrnim espritem esli mi rozumite, no a ted to nejak jakoby saltujou na takovy ty bohace s velkejma kontama i pupkama. proste sportovni duch se pommmmaaaaaaaallllllllu ztraci do prdele 

bmw positive e30 320i 87 ------- e36 320i 97