Tlaková brzdová hadička
Tlaková brzdová hadička
Ahojte:)
Chystám se na výměnu brzd. vedení dozadu (316i, m40 buben). Jistě bych nejraději volil vše origo, zvláště pak brzdy. Trubky jsou vklidu. Ale co mě zarazilo jsou ty dvě tlakové hadičky (cena kolem asi 650 za jednu). Zajímavostí je, že stejné jsou použité počínaje 1502,1600,2002 E9, E21, E23, E30, E36.. (Docela hojně).
Dohledal jsem, že se taky docela hojně vyrábí i ve druhovýrobě a to za cca 2x příznivější cenu. Např. viz mjauto: ATE, FEBI, Meyle, SBS, TRW.
Šli byste do toho? Přece to nemůže být shit... Eventuálně co byste preferovali? Febi?, SBS?
Díky, Áda
Chystám se na výměnu brzd. vedení dozadu (316i, m40 buben). Jistě bych nejraději volil vše origo, zvláště pak brzdy. Trubky jsou vklidu. Ale co mě zarazilo jsou ty dvě tlakové hadičky (cena kolem asi 650 za jednu). Zajímavostí je, že stejné jsou použité počínaje 1502,1600,2002 E9, E21, E23, E30, E36.. (Docela hojně).
Dohledal jsem, že se taky docela hojně vyrábí i ve druhovýrobě a to za cca 2x příznivější cenu. Např. viz mjauto: ATE, FEBI, Meyle, SBS, TRW.
Šli byste do toho? Přece to nemůže být shit... Eventuálně co byste preferovali? Febi?, SBS?
Díky, Áda
tak toho jsem se obával, ale vzhledem k tomu četnému využití to už muselo koupit tolik lidí a zjistit že to je shit, => je mi záhadou, že to tolik výrobců pořád dělá. Aulo, a myslíš že to platí u všech výrobců? přece ti od BMW nedělají záraky..
Naposledy upravil(a) Ada_CZ dne 21. 06. 2009 22:28, celkem upraveno 3 x.
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Tak to si myslím že je blbost... Nevidím důvod, proč by třeba ATE mělo bejt špatný... Brzdy na tříce jsou komplet ATE (pominu-li minoritu Girling), akorát je občas někde doplněnej nápis BMW a na to to jako jezdí? Klidně bych ty ATE koupil, sice na tom nebudeš mít vyražíno BMW, ale nevidím důvod, proč platit ještě jednou tolik za onen BMW znáček na onom dílu....
Ostatní výrobce samozřejmě beru s rezervou, ale ATE bych neřešil
Ostatní výrobce samozřejmě beru s rezervou, ale ATE bych neřešil

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
No když dáš hledat, něco málo tady už je...
Třeba tohle krátký téma:
brzdove-hadicky-t57488,highlight,brzdov ... %E8ky.html
Třeba tohle krátký téma:
brzdove-hadicky-t57488,highlight,brzdov ... %E8ky.html
taky jsem menil jednu z prednich hadic, nebot byla lehce zpuchrela...na prave strane je origo, vlevo mam ted novou levnou (asi starline) a vubec nezjistuju, ze by to brzdilo rozdilne..
nechce se mi verit tem kdo pisou ze se jim nafukujou levnejsi hadice a origo BMW ne...
kolik tam tak asi bude tlaku max.?
nechce se mi verit tem kdo pisou ze se jim nafukujou levnejsi hadice a origo BMW ne...
kolik tam tak asi bude tlaku max.?
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990