servis na severni morave

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Kubajz von Odry
člen E30.cz

servis na severni morave

Příspěvek od Kubajz von Odry » 30. 07. 2004 13:20

Zdravim panove!

tak uz jsem se fakt nasr... porad mam problemy se svou 525e. tak ted prozmnenu mne strika benzinovy cerpadlo benal primo na vejfuck - nez jsem to zjistil tak vystrikal dobrou tretinu Vpoveru :o( haluz ze jsem nechytil .. :o(( no a jak me bracha tahal na lene dom tak mne urval predni naraznik a poradne pomordoval plechy kolem :o(((( jsem ted pekne nasr... toz poradte mne nekoho kdo by se mne poradne podival na mou 525ku - nejaky servis znackovy aj neznackovy ale hlavne nekdo kdo BMW fakt rozumi, a je do nich aspon trochu fanda jsem z Oder to je na severni morave - u Noveho Jicina, Fulneku, - pro uplne neznalce zdejsi krajiny u Opavy :o)

Predem diky za vase konstruktivni odpovedi!
Obrázek

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 30. 07. 2004 14:19

proc lijes V-power do ety? :shock:
----------------------:)

Peťas

Příspěvek od Peťas » 30. 07. 2004 17:45

Auto Válek v Ostravě. Je to tam celkem v pohodě.

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 01. 08. 2004 20:26

And píše:proc lijes V-power do ety? :shock:
proc bych nelil???? jezdim na LPG tak chcu aspon jednou za cas doprat motoru neco vyzivnyho :o)
Obrázek

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 01. 08. 2004 22:22

Kubajz von Odry píše:
proc bych nelil???? jezdim na LPG tak chcu aspon jednou za cas doprat motoru neco vyzivnyho :o)
ja jen ze ty aditiva ve V-poweru stejne tvuj motor nevyuzije ETA ma snizenej vykon byla od toho aby se jezdilo ekonomicky a krom toho co usetris na spotrebe zaplatis na lepsim benzinu :) zvlastni politika :)
----------------------:)

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 02. 08. 2004 11:28

And píše:
Kubajz von Odry píše:
ja jen ze ty aditiva ve V-poweru stejne tvuj motor nevyuzije ETA ma snizenej vykon byla od toho aby se jezdilo ekonomicky a krom toho co usetris na spotrebe zaplatis na lepsim benzinu :) zvlastni politika :)

ekonomicky :o) hmm stejne ta moje eta zere jak kyselina :o) ale to je jedno jak rikam jezdim hlavne na LPG a tak chcu jednou za cas doprat svemu autu neco poradneho myslim si totiz zduraznuju myslim ze v tom V-poveru by mohly bejt aj jinysairaity prospesny pro muj moturek

ale benzin sem tu nechtel resit - chtel sem se zeptat na nejakej servis...
Obrázek

Odpovědět