číslo motoru
číslo motoru
Zdarec,nevíte kde najdu číslo motoru na isu?? nemůžu ho najít
dík

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Co cože? Chtěl zjistit číslo motoru a to tam prostě není. Je tam uvedenej jenom typ.
edit
no asi to tam bude, taky sem si na emisích říkal, kde to tam vyčetli
edit

Naposledy upravil(a) aula dne 26. 05. 2009 16:28, celkem upraveno 1 x.
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Re: .
Když by sis přečet ještě jednou, co jsem psal, tak bys zjistil, že jsem psal mezi blokem a olejovou vanou....Stoupa píše:no taky jsem se byl dívat a je to zbroušene...jestli to je teda přimo pod saním, mam tam vystupek, ale bez čisla a typu...
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
.
no,vysvětlim situaci....koupil jsem 316 i předělane na 318 is...ve velkem TP nejsou zapsane emisni normy,takže sem napsal borcovi do prahy co do toho děla a poslal mu scen TP a on z něho zjistil že tam nesedi typ motoru...že takovy vubec neexistuje,že mam zjistit na motoru jaky tam je a že mi to přepiše.no ale neni tam
a taky zjistil že je tam psane, že to ma pohon na předek a je to limuzyna
nechapu jaktože jsem si toho nevšimnul
takže přepsani na kupečko, nahon na zadek, zapsani spravneho typu motoru což je 316i a vyraženi noveho čisla na blok a dopsani emisnich norem bude stat 3000

.
ten typ musi zůstat podle 316 i podle štitku,ale kyž mi napiše že typ souhlasi z motorem jak řikal a vyrazi mi tam nove čislo tak to bude ok, i na STK.... auto už mam koupene 3 měsice, ale diky tomu že tam nejsou emisni normy tak bych platitl eko daň 10 000..a na to bych se tak vysral...tak jsem to nepřepisoval a začal to řešit a kamoš mi dal typ tady na toho BMW guru z Prahy..no ale zjištuji že to byl dost špatnej kup...
Re: .
316i M40? To je typ 164E1, ale jestli tohle vyrazíš na iS, tak ti na to přijdou... Maj schematický nákresy těch motorů z databáze, takže si to nech udělat jako přestavbu na typ 318iS i s platným typem motoru (184S1)... Předpokládám, že už to máš u Stehlíka (takže pokud tam máš takovýhle nesmylsly a iS motor, tak jedině přestavba - což vyjde sice dráž, ale už ti nikdo nebude dělat problémy)Stoupa píše:no,vysvětlim situaci....koupil jsem 316 i předělane na 318 is...ve velkem TP nejsou zapsane emisni normy,takže sem napsal borcovi do prahy co do toho děla a poslal mu scen TP a on z něho zjistil že tam nesedi typ motoru...že takovy vubec neexistuje,že mam zjistit na motoru jaky tam je a že mi to přepiše.no ale neni tama taky zjistil že je tam psane, že to ma pohon na předek a je to limuzyna
nechapu jaktože jsem si toho nevšimnul
takže přepsani na kupečko, nahon na zadek, zapsani spravneho typu motoru což je 316i a vyraženi noveho čisla na blok a dopsani emisnich norem bude stat 3000
![]()
Edit: Mám ted podobnej problém s 2apůli... Štítek (ted ho dej dopryč) si vyřeš až dodatečně v Autecu podle TP, až ho budeš mít v pořádku, daj ti nalepovací... Rozhodně ti na STK (či EK) neprojde M42 s naraženým typem 164E1, vážně ne...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
.
hm,hm
kdybych věděl jake jsou stim problemy tak to auto ani nekupuji...ale zase mam vyhodu v tom,že mam znameho na STK...večer mu to dovezu a rano v 9 hodin mam novou STK za dobry peniz
asi to necham tak jak to řikal pan Stehlik 

Přes známého možná... Ale s takovým mám taky zkušenost - celých 7 let byla v TP absolutní kravina a asi se řešila STK přes známé a pak to koupím já a najednou mám milion vyřizování a potřebuju potvrzení atd...to bych zabíjel...
Jako ví Stehlík, že tam máš M42 a v papírech M40B16? Ten by ti asi totiž v tom případě těžko poradil narazit na to jednašestkovej typ...

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke