iSo na plyn
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- MattyX
dat to kridlo pryc,a jenom z toho sundat ty chujoviny tak jako peknej wagen by to byl s tema bbs plastikama
a motor vypada celkem ciste,jsou tu k videni i spinavejsi 

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
jj bbs je to s jistotou, velika vzacnost, jen ty prahy k tomu nepatrejChvalda 318iS píše:Ty plasty by měly bejt BBS... Na čistým autě bez serepetiček by to byla pecka, ale v týhle konstelaci spíš vyniknou ty ostatní zvěrstva...
ale stejnak by se z toho dalo udelat lehce pekny auto
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
když to nekdo šikovnej vysvobodí ze spárů nějakýho patlala co měl před tímhle autem nějakou Shadovku na které se asi taky pěkně vyřádil. Tak možná bude z tohodle isa pěkná raritka
kdo ví

Škoda 105s►BMW E30 318 karbec 2B4►E30 318is►BMW E36 328i Touring
Blog: http://www.moje.auto.cz/Stenlie/bmw-318.html
Blog: http://www.moje.auto.cz/Stenlie/bmw-318.html
Já myslim, že odtuzení toho auta zabere jedno odpoledne a bude z toho zase pěkný iso.
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Ale celkem se mi líbí, nebejt v tom LPG tak by se dalo....nálepky do háje, potahy taky, kola do normálu, křídlo do pryč a pěkně naleštit a bude pěkná
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
-
Chlapi,tohle auto mi melo rikat pane,byl jsem stejneho nazoru,jedno odpoledne.....ale skutek utek...auto stoji na rizlejch notach z 84 nebo86,svar praska...je to cele v laku a bylo to tleskle na predek a mozna i bok ZP....jinek ten plyn by sel pryc...interier je na prd,popraskana palubka na tom nalepena 36 model a misto hodin nake diody hruza....tapeci nalepenej nakej koberec a vsude diry po hudbe....jinak kola maj tolik zavazi,az to hezke neni....ALE I tohle vse by se dalo prekonat a sundat jako na zaver to silene kridlo
PS:motor v poho ale chce to podvozek a brzdy... 

Zprava pro KONYYYho HNUPA Z VELKYM H
Nazdarek pane chytrej,,,ja jsem tenkfrat koupil to iso co tak hrozne pospinujes na foru,,,co se tyce tech papiru,,tak to neni zadna prekopavka z garaze na jiny papiry,,ale je to oficialni prestavba hlasena na dopravnim inspektoratu,,kdybys nebyl blbej a neco si o tom aute zjistil,,misto tveho tlachani o nesmyslech,,pises tam uplny sracky,,to auto vubec nebylo nejak bourany jak tam pises,,bylo pouze lehce na levej predek,,co se tyce tech der po hudbe,,ty bysi nechal v aute za 40 000,- hudbu v hodnote 120 tisic,,JA NE,,pises tam treba o palubce,,fakt velikej problem,,ty si asái n ic sam neudelas vid,,to jsou ty smatlavy ruce,,palubku jsem mel za 2 hodky prehozenou za novou kterou jsem poridil za 500kc,,kola nechat znovu vyvazit asi taky velkej problem co,,a podvozek jak pises tam byl uplne v cajku,,menil jsem ho az po pul roce,,a s brzdama je taky hodne prace,,na to bys potreboval 14 dni dovoleny co ty hnupe,,tak prestan mlejt hubou nesmysli,,ze vseho hrozneho se da udelat pekne,,jako pisou kluci na foru zas tak hrozny auto to neni,,trocha prace a auto vypada zase pekne,,,akorad clovek musi mit ruce do predu a ne do zadu,,
Hele tak konyyy možná neměl úplně korektní info, nicméně na každym šprochu pravdy trochu, ne? Nepřijde mi, že by napsal něco tak strašnýho a tolik jinýho od pravdy. Jinak ty kdybys nebyl blbej a něco si zjistil o konym (třeba se podíval do klubovek co všechno udělal na svém iSu) místo tvého tlachání o konyho nešikovnosti, že si na káře nedokáže nic udělat apod.saphires píše:Nazdarek pane chytrej,,,ja jsem tenkfrat koupil to iso co tak hrozne pospinujes na foru,,,co se tyce tech papiru,,tak to neni zadna prekopavka z garaze na jiny papiry,,ale je to oficialni prestavba hlasena na dopravnim inspektoratu,,kdybys nebyl blbej a neco si o tom aute zjistil,,misto tveho tlachani o nesmyslech,,pises tam uplny sracky,,to auto vubec nebylo nejak bourany jak tam pises,,bylo pouze lehce na levej predek,,co se tyce tech der po hudbe,,ty bysi nechal v aute za 40 000,- hudbu v hodnote 120 tisic,,JA NE,,pises tam treba o palubce,,fakt velikej problem,,ty si asái n ic sam neudelas vid,,to jsou ty smatlavy ruce,,palubku jsem mel za 2 hodky prehozenou za novou kterou jsem poridil za 500kc,,kola nechat znovu vyvazit asi taky velkej problem co,,a podvozek jak pises tam byl uplne v cajku,,menil jsem ho az po pul roce,,a s brzdama je taky hodne prace,,na to bys potreboval 14 dni dovoleny co ty hnupe,,tak prestan mlejt hubou nesmysli,,ze vseho hrozneho se da udelat pekne,,jako pisou kluci na foru zas tak hrozny auto to neni,,trocha prace a auto vypada zase pekne,,,akorad clovek musi mit ruce do predu a ne do zadu,,

E30 320i 87' Zinnoberrot
taky se přikláním k názoru, že přiřítit se jako hurikán a vylít tu množství urážlivého textu vůči uživateli, kterého soudíš dle jednoho příspěvku, není zrovna ideální postup při adaptaci na tohle fóru
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power