Kdo letos pojedete třicou do Chorvatska? Zahraničí...(str.2)
Kdo letos pojedete třicou do Chorvatska? Zahraničí...(str.2)
Kdyby někdo chtěl jet zítra odpoledne Brno - Ostrava a pak večer Ostrava - Brno
Můžu posloužit
Menší příspěvěk na benzín bych uvítal, ale klidně svezu i zadarmo... furt lepší než mít prázdný auto
Můžu posloužit
Menší příspěvěk na benzín bych uvítal, ale klidně svezu i zadarmo... furt lepší než mít prázdný auto
Naposledy upravil(a) Jakub318i dne 03. 05. 2009 19:41, celkem upraveno 2 x.
Re: Uterý 21.4. Brno-Ostrava a zpět - kdo chce svézt?
Nejdeš v létě k moři....?Jakub318i píše: Menší příspěvěk na benzín bych uvítal, ale klidně svezu i zadarmo... furt lepší než mít prázdný auto

jojo do chorvatska... proč? chceš svézt?Asmodeus píše:Nejdeš v létě k moři....?Jakub318i píše: Menší příspěvěk na benzín bych uvítal, ale klidně svezu i zadarmo... furt lepší než mít prázdný auto
jojo do chorvatska... proč? chceš svézt?[/quote]
Já bych se svezl

Já bych se svezl

Ex E34 525i saloon
Ex E30 318i Tour
Ex E32 735i
Aktual non BMW
Ex E30 318i Tour
Ex E32 735i
Aktual non BMW
Marwes píše:jojo do chorvatska... proč? chceš svézt?
Já bych se svezl

bohužel, do chorvatska už jedeme 4:) takže místo jen pro 1člověka uprostřed... v kufru a na střeše:) jinak v našem apartmánu vás moc rádi s manželkou ubytujeme, na postel se nás určitě vejde více...
nechceš s náma poslat třeba přítelkyni? moře, zdravý vzduch atd by ji určitě prospělo...
Já bych se svezl

bohužel, do chorvatska už jedeme 4:) takže místo jen pro 1člověka uprostřed... v kufru a na střeše:) jinak v našem apartmánu vás moc rádi s manželkou ubytujeme, na postel se nás určitě vejde více...
nechceš s náma poslat třeba přítelkyni? moře, zdravý vzduch atd by ji určitě prospělo...
Já bych se svezl

EDIT: WTF!? kliknu jednou a vloží se to třikrát