Nevyte kolik to stoji???
Nevyte kolik to stoji???
Jelikoz sem menil motor tak se chci zeptat jestli ma cenu prodavat dili z toho staryho nebo si to nechat nevyte nekdo aspon orientacni ceny???? je to e30 18i ctyrbodak plastak.........hlava,vsechny cidla atd ........???
Re: Nevyte kolik to stoji???
Opravdu NEVYM kolik ktery DILI stoji..TjjCombo píše:Jelikoz sem menil motor tak se chci zeptat jestli ma cenu prodavat dili z toho staryho nebo si to nechat nevyte nekdo aspon orientacni ceny???? je to e30 18i ctyrbodak plastak.........hlava,vsechny cidla atd ........???

P.S.: Ja byt s cestina dobra kamarad, jako ty

Opravdu NEVYM kolik ktery DILI stoji..
[/quote]
alberte alberte kdybys mi radeji poradil a nechoval se jak idiotskej profesor mozexon z nejaky posrany skoly
)))

alberte alberte kdybys mi radeji poradil a nechoval se jak idiotskej profesor mozexon z nejaky posrany skoly

TjjCombo píše:Opravdu NEVYM kolik ktery DILI stoji..![]()

Tak jo, ja ti teda poradim-kup si jedny noviny, jmenujou se annonce, najdi si cislo kam se posilaj inzeraty, vezmi do ruky mobil, napis sms co chces prodat a pak to odesli na to cislo. No a pak uz jen cekej..

Takovouhle radu si chtel?
Tak jo, ja ti teda poradim-kup si jedny noviny, jmenujou se annonce, najdi si cislo kam se posilaj inzeraty, vezmi do ruky mobil, napis sms co chces prodat a pak to odesli na to cislo. No a pak uz jen cekej..
Takovouhle radu si chtel?[/quote]
Tos mi nerekl nic novyho inzeraty do annonce posilam pres internet annonci skoro kazdej tejden
ale ja chci vedet kolik stoji priblizne dili z motoru e30 jako treba hlava ,alternator ,cidla atd ......chapes to??

Takovouhle radu si chtel?[/quote]
Tos mi nerekl nic novyho inzeraty do annonce posilam pres internet annonci skoro kazdej tejden

mrkni semTjjCombo píše:ale ja chci vedet kolik stoji priblizne dili z motoru e30 jako treba hlava ,alternator ,cidla atd ......chapes to??
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
-
z nějakýho vrakoviště v OstravěTomáš Rada píše:odkud je prosim te ten cenik??

z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle