centrál na dálku+alarm na e30

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
petricek

centrál na dálku+alarm na e30

Příspěvek od petricek » 02. 01. 2009 21:11

Ahoj- nemáte někdo zkušenost se zbožím ze stránek dolej-olej.cz? Ten člověk je taky z fora. Zajímal by mě právě ten centrál na dálku, popř. i alarmem. Předem díky za každou informaci ! :-) P.

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 02. 01. 2009 21:49

mame zkusenost, jen tu nejlepsi :lol: super jednani a rychlost, ted se mi teda stala nemila vec, ze sem si ten klicek s alarmem zlomil, stacilo napsat SZ a je to vyreseno, bude novej kus :wink: proste jen spokojenost a clen se jmenuje FX! :wink:
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

Víťa
sponzor E30.cz

Příspěvek od Víťa » 02. 01. 2009 22:21

S FXem jsem 100% spokojen. Kupoval jsem od něj tuto sadu v Praze po Bigu. FX je ochota sama a spolehlivý člověk , který vyjde vystříc. Vše funguje jak má.
Za mě mohu jen doporučit
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music

Fx

Příspěvek od Fx » 02. 01. 2009 23:03

Děkuju, jsem rád, že jste spokojeni. Aktuálně mám bohužel "kapánek" nestíhačku, probíhá u mě inventura, podělal se počítač, řeším i školu, do které ještě chodím - a navíc teď musím řešit poštovní záseky, které byly tyto Vánoce opravdu extrémní. Počet ztracených balíků: 35 :roll: Dnes mi volali další lidi, že jim něco nedorazilo, k tomu jsou veškeré doklady samozřejmě kvůli účetní uzávěrce u účetního... už z toho šílím, do toho jsem včera celou noc jezdil s přítelkyní po pohotovostech kvůli slepáku.

Takže blázinec nad blázinec. Musím tu dopravu vyřešit jinak, třeba PPLkem, ale tam je zase problém v zastižení zákazníka na adrese...

Každopádně, máš-li k DO centrálu či alarmu nějaké dotazy, stačí se optat. Kvůli tomu blázinci nestíhám ani překlady manuálů k novému zboží, natož potom zboží vystavit na stránky, takže chápu, jestli se mě tu na něco zeptáš.
E39 535i sedan

Odpovědět