centrál na dálku+alarm na e30
centrál na dálku+alarm na e30
Ahoj- nemáte někdo zkušenost se zbožím ze stránek dolej-olej.cz? Ten člověk je taky z fora. Zajímal by mě právě ten centrál na dálku, popř. i alarmem. Předem díky za každou informaci !
P.

Děkuju, jsem rád, že jste spokojeni. Aktuálně mám bohužel "kapánek" nestíhačku, probíhá u mě inventura, podělal se počítač, řeším i školu, do které ještě chodím - a navíc teď musím řešit poštovní záseky, které byly tyto Vánoce opravdu extrémní. Počet ztracených balíků: 35
Dnes mi volali další lidi, že jim něco nedorazilo, k tomu jsou veškeré doklady samozřejmě kvůli účetní uzávěrce u účetního... už z toho šílím, do toho jsem včera celou noc jezdil s přítelkyní po pohotovostech kvůli slepáku.
Takže blázinec nad blázinec. Musím tu dopravu vyřešit jinak, třeba PPLkem, ale tam je zase problém v zastižení zákazníka na adrese...
Každopádně, máš-li k DO centrálu či alarmu nějaké dotazy, stačí se optat. Kvůli tomu blázinci nestíhám ani překlady manuálů k novému zboží, natož potom zboží vystavit na stránky, takže chápu, jestli se mě tu na něco zeptáš.

Takže blázinec nad blázinec. Musím tu dopravu vyřešit jinak, třeba PPLkem, ale tam je zase problém v zastižení zákazníka na adrese...
Každopádně, máš-li k DO centrálu či alarmu nějaké dotazy, stačí se optat. Kvůli tomu blázinci nestíhám ani překlady manuálů k novému zboží, natož potom zboží vystavit na stránky, takže chápu, jestli se mě tu na něco zeptáš.
E39 535i sedan