BMW Sloupovana 2004
- SniperJones
BMW Sloupovana 2004
No...krome inzeratu sem nikdy zadny prispevek nemel ...tak abych to zmenil .) ...
Na adrese http://sniperjones.album.cz/sloupovana/ najdete fotky trech bavoracku...
Stalo se to v rozmezi 4mesicu kdy 3 kamaradi z me malebne vesnicky to naprali do sloupu....pokazdy je predbehl zadek ...
Zajimavy bylo kdyz kottas(ma pekarnu) vylez z auta a prohlasil ze takovej obrovskej rohlik jeste nikdy neupekl .))
Na adrese http://sniperjones.album.cz/sloupovana/ najdete fotky trech bavoracku...
Stalo se to v rozmezi 4mesicu kdy 3 kamaradi z me malebne vesnicky to naprali do sloupu....pokazdy je predbehl zadek ...
Zajimavy bylo kdyz kottas(ma pekarnu) vylez z auta a prohlasil ze takovej obrovskej rohlik jeste nikdy neupekl .))
- SniperJones
no a pak to rosekas a pica ze sem to vypinalM3maniac píše:když zaprší tak ho v kombíku vypinám často....And píše:proto mam strach z novy kary.. kdyz bude zaply tak s tim nebude zadna sranda a pokud ho vypnu a pak to rosekam tak si to budu vycitatM3maniac píše:a i kdyby měly,dá se vypnout ....![]()

----------------------:)
no já mám rád BMW právě pro zadní náhon a nějakej ten driftAnd píše:no a pak to rosekas a pica ze sem to vypinalM3maniac píše:když zaprší tak ho v kombíku vypinám často....And píše: proto mam strach z novy kary.. kdyz bude zaply tak s tim nebude zadna sranda a pokud ho vypnu a pak to rosekam tak si to budu vycitat

M3 (e46) Hartge 

- thomas_a_anderson
Tak Ti nevím, proti mě včera zadriftoval nejakej odbarvenej blbeček se stodvácou... Očividně to v ruce moc neměl, ale vysmátej byl jak lečo... Kdybych nevzal za brzdy tak nevím, jak by to dopadlo, fakt by se mi nechtělo mu volat záchranku a ještě ho tam nedej bože oživovat...And píše:stejne nejlepsi na tech driftech v provozu je to jak ostatni ridici zoufale uhybaj a zastavujou
...modrá <b>byla</b> dobrá...
noó však jothomas_a_anderson píše:Tak Ti nevím, proti mě včera zadriftoval nejakej odbarvenej blbeček se stodvácou... Očividně to v ruce moc neměl, ale vysmátej byl jak lečo... Kdybych nevzal za brzdy tak nevím, jak by to dopadlo, fakt by se mi nechtělo mu volat záchranku a ještě ho tam nedej bože oživovat...And píše:stejne nejlepsi na tech driftech v provozu je to jak ostatni ridici zoufale uhybaj a zastavujou

----------------------:)