Klubáckej kalendář 2009?
Klubáckej kalendář 2009?
Zdarec napadlo mě, že by se mohl udělat kalendář s fotkama klubovejch aut tak mě zajímá jestli by vůbec byl zájem a jestli to mám nějak řešit dál. Představoval by sem si to asi tak, že by ste mě poslali nějaký fotky udělal by se užší výběr z kterýho by se pomocí hlasování vybralo 12 aut který by byly v kalendáři. Rovnou sem dávám hlasování není nějak závazný to by se potom řešilo dál až by sem věděl přibližnej počet, aby sem mohl řešit jaká by byla cena. Kdyžtak sem můžete i psát připomínky takovýchhle věcech nejsu zatím až tak zběhlej.
Dívám se někteří už chcou posílat fotky tak mě je můžete posílat na Goczalmartin@seznam.cz
Dívám se někteří už chcou posílat fotky tak mě je můžete posílat na Goczalmartin@seznam.cz
Naposledy upravil(a) Bawor dne 30. 10. 2008 11:59, celkem upraveno 1 x.
Taky si myslím mám teď nucenou dovolenou a už nevím co by sem vymýšlel za blbosti a tohle mě jen tak náhodou napadlo a řekl sem si, že by to mohlo být dobrý myslím, že s tím tu ještě nikdo nedošel popřípadě by sem mohl zorganizovat ještě propisky a podobný blbosti.Daudgen píše:super napad nejaky kalendar by byl fajn.......
Re: Klubáckej kalendář 2009?
Já bych měl zájem, ale jen, když tam budu mít moje cabrioláček
.

si myslim že se kvuli tomu akorát všichni pohádaj,protože jeden bude prskat,jak má krásný auto a že tam neni,další řekne,že si přece tamtoho auto nedá na zeď protože to je blb...
já jsem si na happy foto udělal svuj vlastní kalendář s mym bawem a je klid

já jsem si na happy foto udělal svuj vlastní kalendář s mym bawem a je klid
Naposledy upravil(a) BALI dne 30. 10. 2008 09:48, celkem upraveno 1 x.
Videl bych to uplne stejne,napad je to prvotne dobrej,ale jak rika BALI je to tezko realizovatelny aby se to libilo vsem odberatelumBALI píše:si myslim že se kvuli tomu akorát všichni pohádaj,protože jeden bude prskat,jak má krásný auto a že tam neni,další řekne,že si přece tamtoho auto nedá na zeď protože to je blb...![]()
![]()
![]()

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
Tak pokud bude ta fotka bude mít dostatečný rozlišení a dostetečnou ostrost tak by se o tom dalo popřemýšlet ono když je pěkný auto a fotka je mizerná tak to moc nepomůže.jorassimo píše:Já bych měl zájem, ale jen, když tam budu mít moje cabrioláček.
Jak říká DC. Aspoň to pojďme zkusit
Bawor: na nápad jsi přišel Ty, tak navrhni auta a budem hlasovat. Já jsem všema deseti pro. Jakákoli E30 v kalendáři lepší než cokoli jiného

Bawor: na nápad jsi přišel Ty, tak navrhni auta a budem hlasovat. Já jsem všema deseti pro. Jakákoli E30 v kalendáři lepší než cokoli jiného

Naposledy upravil(a) meda. dne 30. 10. 2008 21:36, celkem upraveno 1 x.
Tak výběr bude z toho co mě kdo pošle za fotky potom můžu dělat chytrýho. Kdyby si měl nějaký pěkný fotky svojí káry tak klidně pošli čím vyšší rozlišení tím lepší.meda. píše:Jak říká DC. Aspoň to pojďme zkusit![]()
Bawor: na nápad jsi přišel Ty, tak navrhni auta a budem hlasovat. Já jsem všema deseti pro. Jakákoli E30 v kalendáři lepší než cokoli jináho
Dobrý nápad... bych nechal tak měsíc, ať každý kdo chce pošle fotku(y) a následně to hodit na web (klidně poskytnu místo) a uděláme anketu...no a prvních 12 bude na plagátu...
Vzhledem k tomu, že rozhodne nejen kvalita auta, ale hlavně kvalita fokty, tak můžou fotit prakticky fšichni (i starej ohnilej pekáč se dá nafotit pěkně
)
Vzhledem k tomu, že rozhodne nejen kvalita auta, ale hlavně kvalita fokty, tak můžou fotit prakticky fšichni (i starej ohnilej pekáč se dá nafotit pěkně

tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
- Dušan M10B18
Nad tim jsem koumal tak rok zpatky.... udelat to stylem souteze o 12 nejlepsich foto... kazdy muze poslat 3 fotky, hodi se hlasovani a bude se volit, ktere jsou nej... nabizim klidne pomoc s organizaci.... 
Příklad: 30.11. uzavírka fotek a vystavení...
1-31.12. hlasovani, prvni tyden v lednu vyroba kalendaru a rozeslani ...např. takto...

Příklad: 30.11. uzavírka fotek a vystavení...
1-31.12. hlasovani, prvni tyden v lednu vyroba kalendaru a rozeslani ...např. takto...

Já mám nejnovější fotky od GeorgosAC na mém profilu v klubovém autě. Tak klidně stáhni, aspon nemusím posílat.Bawor píše:Tak pokud bude ta fotka bude mít dostatečný rozlišení a dostetečnou ostrost tak by se o tom dalo popřemýšlet ono když je pěkný auto a fotka je mizerná tak to moc nepomůže.
No aby lidé věděli, kam posílat fotky?
no neni to spatnej napad a mohli by sme od kazdyho vybrat
3-coupe
3-combi
3-cabrio
3-sedan
no a kdyz to secteme je to 12 a je to podle me spravedlive rozdeleny jen vybrat nejaky no
dal bych treba ze by se psalo do kazdy kategorie kdo koho chce a pak by se to vybralo
např. cabrio--Váca,BALI, Jorassimo
3-coupe
3-combi
3-cabrio
3-sedan
no a kdyz to secteme je to 12 a je to podle me spravedlive rozdeleny jen vybrat nejaky no

dal bych treba ze by se psalo do kazdy kategorie kdo koho chce a pak by se to vybralo
např. cabrio--Váca,BALI, Jorassimo