horis píše:To ale nejsou kraviny, to si jen mocipán navyšuje ego zakládáním dálších naprosto nesmyslných a nepotřebných topiců ... asi tak jako vždy
Napsat to někdo jiný, nevšimne si toho ...
Tipuji to tady na min. 10 stran ..
Tímto žádám o zrušení účtu uživatele horis a zablokování mojí IP adresy, jsem totálně znechucen na co si tady ten polobůh hraje ...
Toto fórum není špatné, chodil jsem sem rád, bohužel Dan je moderátor/administrátor asi tak jako já astronout ... Nechápu, jak tento člověk vůbec může moderovat takovéto skvělé fórum, neboť nemá cit pro práci, svým kamarádíčkům vše toleruje a ..... škoda slov sem něco psát
Dane, zamysli se nad sebou, o BMW víš určitě hodně, to ano, jen nemáš prostě cit a schopnosti řídit toto fórum .... a VY zůstavší se tady mějte hezky

já to nemám zapotřebí .....
Jen si dovoluju poznamenat, že topic jsi založil ty, já ho jen přesunul, aby někomu nevinnému nezasíral inzerát. Jsem velmi rád, že sám píšeš, že je to " nesmyslný a nepotřebný topic "
Pokud bych to smazal, budeš řvát něco o cenzuře, když to přesunu, tak si podle tebe něco dokazuju. No a teď co s tím, když mi třeba někdo napíše " promaž mi inzerát ", že ?
Taky tě ujišťuju, že to opravdu není tak, že sedím jen u fóra, vyhodili mě z práce, protože tam nechodím, firmy mi zkrachovaly, psa mi vzali za týrání že jsem ho nestíhal krmit a internet mám jen díky Providentu - a to vše jen proto abych sledoval, co tu zase chytrého napíšeš a okamžitě jsem ti to smazal/přesunul. Když projíždím nové příspěvky, mažu tvoje OT stejně jako ostatním. Sice ti to asi nevymluvím, no ale co...
Pokud sis toho nevšiml ( asi ne ), podobné nesmysly se mažou z minimálně cca 10-20 inzerátů denně. Pokud se v inzerátu vyvine z OT debaty nějaké úplně jiné téma, přesouvá se tam, kam patří, nejčastěji do pokecu. Autorem je vždy ten, jehož příspěvek byl OT jako první - takto to generuje fórum. Vlastně je to ale člověk, který OT diskuzi spustil, v tomto je to celkem spravedlivé a neovlivnitelné. Že jsi to většinou ty, to by asi pro kohokoli jiného bylo téma k zamyšlení, ne ?
Ale nejsou to zdaleka jen tvoje příspěvky.
Dál bych ti chtěl připomenout, že moderátoři jsou kromě mě ještě dva, admini jsou taky dva. Určitě nepatříš mezi jejich oblíbence, to mi věř

Akorát nemají tolik trpělivosti, aby se s tebou neustále bavili o tvých blábolech jako já, čili občas ti něco smáznou a ty si stejně myslíš, že jsem to smáznul já. Nutno přiznat, že v tomto bludu nežiješ jediný. Asi je to v rámci psychické pohody moderátorů lepší, s nikým se moc nebavit, zřejmě na tento systém taky přejdu
Já třeba nemám problém, když něco pochopím jinak než to autor myslel a smažu mu to se mu omluvit, čili se nepovažuju za neomylného, jak si asi myslíš.
Taky můžu upřímně říct, že pokud bych já byl admin, už máš BAN dávno. Vzhledem k SZ, které mi chodí s žádostmi o tvé zaBANování by to asi uvítalo víc lidí. Svými kecy a chytrolínskými řečmi tady kazíš vzduch, přesně kvůli pár expertům jako jsi ty sem přestalo chodit dost lidí, kteří na rozdíl od tebe umí poradit, pomoct a celkově zvyšovali odbornou úroveň tohoto fóra. Jsou prostě otrávení z toho, že dřív tu sice bylo za den 10x méně příspěvků, ale každý měl nějakou informační hodnotu. Zatímco dnes tu je z toho druhej x-chat, informační a odborná hodnota většiny příspěvků nulová, puberťáci přes net machrujou na lidi, který by jim mohli dělat tátu a rádoby-odborníci tvého kalibru tu radí nesmysly složené z termínů, které někde zaslechli nebo viděli ve filmu typu F & F.
Taky by mě celkem zajímalo, koho myslíš těmi kamarádíčky, kterým všechno toleruju ? Nějak mi nepřijde, že bych nějak rozlišoval, snažím se být objektivní. Vzhledem k tomu, že několika tisícům uživatelů to nevadí a tobě jedinému ano, asi bude chyba jinde. Zřejmě jsi zvyklý, že celé Kladno se posere strachy, jen vidí tvoji placatou čepici a tady ejhle - nějak tu nejsou všichni z horise na větvi, to chápu, že tvé ego to citelně zasáhlo.
Pokud tentokrát dodržíš, to co píšeš ( asi po miliónté ), že tady končíš, tak říkám rovnou, že mě se stýskat nebude. Co jsem slyšel, tak asi víc lidem spadne kámen ze srdce. No ale předpokládám, že jako vždy jen tak " vyhrožuješ " a že tu budeš furt, čili všechno při starém