Koupě 320i- rada prosim,(spodni příspevek)
Koupě 320i- rada prosim,(spodni příspevek)
Ahoj, chci koupit BMW 320i, prostě láska na první pohled. Ale zase až tak moc se v nich nevyznam.Měl by to být plast ale zadní světla mi přijdou jako z chromáka, nebo se pletu?
[/img]

Naposledy upravil(a) Atti dne 11. 09. 2008 20:20, celkem upraveno 1 x.
- Dušan M10B18
- Dušan M10B18
Potřeboval bych ještě jednu radu od vás,zkušenejch.O víkendu chci pro tu třícu jet, ale mam to 200km tak bych tam nerad jel zbytečně.
Co říkáte na ten motorovej prostor?
Jde mi hlavně o úchycení LP blatníku.V tý spáře kde jsou šrouby, jsou nějak divně přesazený. to jsou převrtaný nebo co to můźe být? Pravá strana vypadá ok.
Diky moc

Co říkáte na ten motorovej prostor?
Jde mi hlavně o úchycení LP blatníku.V tý spáře kde jsou šrouby, jsou nějak divně přesazený. to jsou převrtaný nebo co to můźe být? Pravá strana vypadá ok.
Diky moc

Korozi ... deformace ... známky po nehodě a rovnání, známky po vaření - tohle všechno bych teda hledal na celym skeletu ...Atti píše:poptám se majitele, o žádný bouračce se nezmínil.co mám hledat pod baterkou? ta je na druhý straně
BTW - většinu problémů auta stejně poznáš až na místě (a ještě větší kupu následnym provozem) a je potřeba zhodnotit, jestli se to vyplatí vzít a opravit nebo radši hledat dál ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
PER ASPERA AD ASTRA
Postnu vám co kněmu říká majitel.Na ten blatník jsem se ještě neptal.
-jezdi bez problémově nikde nic nemlátí.Brzdy by měly být v pořádku(cca před půl rokem jsem vyměnil brzdové obložení ruční brzdy) a tlumiče také.Před 3 měsíci jsem byl ve Vysokém Mýtě v Horimex car (originál BMW servis)na prohlídce a vše bylo v pořádku až na drobnou vůli tyčí řízení a chybějící dorazy na tlumičích (ale i při jízdě na kostkách nic netluče).
# .K autu jsou i zimní pneu obuté na
# plech.discích, nové čelní sklo.na
# # namontovaném čelním sklu jsou dvě cca 1cm velké praskliny. drobné
# díly(zrcátko,budíky palubní desky...).Na voze byly vyměněné provozní náplně je
# jen potřeba zresetovat inspection.Radio-Pionner Mosfet 4x50W + repro Dexon.Vůz
# je bez koroze,má
# # jen drobné vady laku a menší prohlubeň na kapotě.
-jezdi bez problémově nikde nic nemlátí.Brzdy by měly být v pořádku(cca před půl rokem jsem vyměnil brzdové obložení ruční brzdy) a tlumiče také.Před 3 měsíci jsem byl ve Vysokém Mýtě v Horimex car (originál BMW servis)na prohlídce a vše bylo v pořádku až na drobnou vůli tyčí řízení a chybějící dorazy na tlumičích (ale i při jízdě na kostkách nic netluče).
# .K autu jsou i zimní pneu obuté na
# plech.discích, nové čelní sklo.na
# # namontovaném čelním sklu jsou dvě cca 1cm velké praskliny. drobné
# díly(zrcátko,budíky palubní desky...).Na voze byly vyměněné provozní náplně je
# jen potřeba zresetovat inspection.Radio-Pionner Mosfet 4x50W + repro Dexon.Vůz
# je bez koroze,má
# # jen drobné vady laku a menší prohlubeň na kapotě.
Já bych řekl, že bez zhodnocení na místě ti nikdo nic moc neřekne.
To že majitel tvrdí něco o nových náplních být pravda může a taky nemusí. Stejně je lepší aspoň olej v mooru vyměnit. A s nim i rozvody, pokud neni doložená historie. To jestli je auto bez koroze stejne na 100% zjisis az pri odsrojeni, ale samozrejme se dost dá poznat poradnou prohlidkou. Na vůli v tyči řízení pozor, já to měl taky a pak jsem zjisil, že na tej spojovačce byl prasklej jeden spoj kříže, kdyby prasknul i ten druhej tak bylo vymalováno ...
To že majitel tvrdí něco o nových náplních být pravda může a taky nemusí. Stejně je lepší aspoň olej v mooru vyměnit. A s nim i rozvody, pokud neni doložená historie. To jestli je auto bez koroze stejne na 100% zjisis az pri odsrojeni, ale samozrejme se dost dá poznat poradnou prohlidkou. Na vůli v tyči řízení pozor, já to měl taky a pak jsem zjisil, že na tej spojovačce byl prasklej jeden spoj kříže, kdyby prasknul i ten druhej tak bylo vymalováno ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
PER ASPERA AD ASTRA