Dobrý den kolegové,
mám takový jeden problémek, dávám dohromady E30 cabrio, ale střechu mám trošku rozsthlou a zadní plexi je už taky na výměnu nemáte někdo typ na to jak to doma na koleni opravit? je to jen auto na léto, tak když by se najednou přihnala bouřka, tak aby mi do auta nepršelo
a dále potřebuji oba přední blatníky nemáte někdo typ na to kde je sehnat? slyšel jsem, že z coupečka tam nejdou?
díky za rady a typy
BMW cabrio
BMW cabrio
BMW e34 525TDS

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
slidu tady nabizi paja je to za super prachy, pak jen nechat nasit, doma to asi nezvladnes, ikdyz ja videl treba takovy ty nazehlovaci zaplaty na strese, tak kdyby se to nazehlilo nak zevnitr, tak by to mozna fungovalo, a blatniky-ano jsou jine, ale lisi se pouze v tom uchyceni dole u prahu, kabrio ma vyssi prahy, proto je i na tom blatniku vyssi, ale sikovnej klempir si s tim hrave poradi ze ti to upravi ze seiovyho blatniku aby pasnul i na kabro
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

A nebo kup střecu ode mě a když jí dobře seřídíš a naimpregnuješ tak bude v poho
strecha-na-kabrio-t60120.html
A tu svojí můžeš prodat, třeba do ní někdo zainvestuje a nechá si na ten rám ušít novou.

A tu svojí můžeš prodat, třeba do ní někdo zainvestuje a nechá si na ten rám ušít novou.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
BMW cabrio
díky za rady a tipy,
koukal jsem na autokelly a tam prodávají totožné blatníky na coupé i na cabrio to bude asi nějaká oblož ne?
)
a nevíte nějaký konktérní výrobek na opravení té střechy? je to auto opravdu jen na léto, kdy je sluníčko, takže jen tam chci udělat nějakou prasárnu aby tam nezatékalo
koukal jsem na autokelly a tam prodávají totožné blatníky na coupé i na cabrio to bude asi nějaká oblož ne?

a nevíte nějaký konktérní výrobek na opravení té střechy? je to auto opravdu jen na léto, kdy je sluníčko, takže jen tam chci udělat nějakou prasárnu aby tam nezatékalo
BMW e34 525TDS