Prosím hlas pro design BMW
Prosím hlas pro design BMW
Zdravím všechny. Rád bych Vás požádal o trochu vašeho času při hlasování v soutěži s mojim grafickým návrhem zaměřeným na BMW. Každému za jeho hlas budu vděčný a moc mi pomůže, díky. Simmy.
http://csob.cardpix.net/competition/cso ... geid=cs-CZ
http://csob.cardpix.net/competition/cso ... geid=cs-CZ
taky taky 

Škoda 105s►BMW E30 318 karbec 2B4►E30 318is►BMW E36 328i Touring
Blog: http://www.moje.auto.cz/Stenlie/bmw-318.html
Blog: http://www.moje.auto.cz/Stenlie/bmw-318.html
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
proc se snazis o zmanipulovani souteze? da se cekat ze jen proto ze je na karte baworak ti tady kazdej da hlas, to jo. ale jakou muzes mit radost z vyhry, kdyz vyhrajes jen proto zes tu ziskal hlasy timhle zpusobem? chapu, novej notas je dostatecna zaplata na svedomi.
jenze nejsi zdaleka jedinej vychcanek a s nejvetsi pravdepodobnosti jsou vyherci jiz urceni
jenze nejsi zdaleka jedinej vychcanek a s nejvetsi pravdepodobnosti jsou vyherci jiz urceni

Víš kdybych se neobrátil na Vás s prosbou o pomoc při hlasování, tak nejsem ani v té TOP 20. Navíc kdyby ses na to sám mrknul, případně si přečetl pravdila
(kde je mj. zmínka o cíleném rozesílání odkazu s vlastní designem) tak ti určitě dojde, že více než o soutěž o ceny jde CSOB o marketing a o to, ukázat soutez co nejvíce lidem, ukázat jim ceny a nalákat je na svoji stranu a prodat co nejvíce účtů. Nemáš nejmenší ponětí kolik hlasů mám já pro svůj design nabouchaných a stále jsem "jen" #9 ... takže jak asi získavají hlasy ostatní? A kdyby doopravdy šlo o volbu NEJHEZCIHO designu, tak by musely i samotné stránky být trochu jinak koncipované, rozdělené na kategorie nebo nějak jinak. Když se tam podíváš ted, tak tam vládne jedině zmatek ... jeden design tam vidíš registrovaný třeba i 5x, pozice vidíš jen v TOP20 a ani nemáš přehled o hlasech. Jsou tam tisíce designů a stovky duplikátů a nemáš šanci se v tom vyznat. Porad mi tedy, jak jinak získat hlasy, aniž bych nerozesílal můj odkaz hmm?
Tvoje kritika mi nepřijde příliš na pravém místě, taktéž moralizování s radostí z výhry. Pokud nechceš, hlas samozřejmě nedávej, je to dobrovolné, každopádně díky alespon za názor.
A všem ostatním děkuji za Vaše hlasy, kterých si velmi cením, protože jen díky Vám jsem v žebříčku tam kde jsem. Snad Vás s podobně negativními postoji zde na fóru není mnoho a budete ochotni mi pomoci, děkuji.

Tvoje kritika mi nepřijde příliš na pravém místě, taktéž moralizování s radostí z výhry. Pokud nechceš, hlas samozřejmě nedávej, je to dobrovolné, každopádně díky alespon za názor.
A všem ostatním děkuji za Vaše hlasy, kterých si velmi cením, protože jen díky Vám jsem v žebříčku tam kde jsem. Snad Vás s podobně negativními postoji zde na fóru není mnoho a budete ochotni mi pomoci, děkuji.
- Blumen_071
takze kdyz jini budou pro hlasy vydirat nebo zabijet, ty to muzes delat taky protoze kdyz to bude delat dostatecne mnozstvi jinych lidi stane se to veci naprosto beznou a tudiz normalni 
nijak houbeji jsem pravidla nestudoval a nehlasoval jsem pro tvuj ani jiny navrh - ale uznavam ze tvuj v porovnani s nekterymi fotografiemi z dovolene nebo rodinne oslavy ci vyletu, vypada mimoradne nadejne.
hodne stesti

nijak houbeji jsem pravidla nestudoval a nehlasoval jsem pro tvuj ani jiny navrh - ale uznavam ze tvuj v porovnani s nekterymi fotografiemi z dovolene nebo rodinne oslavy ci vyletu, vypada mimoradne nadejne.
hodne stesti
Argumentuješ tady trochu nesmyslama. Já jednám v rámci pravidel. To o čem mluvíš ty by přinejmenším hraničilo s trestním zakoníkem
Vaříš z vody a navíc si mi neodpověděl na moji otázku, což bych si rád přečetl. Klidně můžeš sepsat tvoji úvahu o průběhu soutěže s přihlédnutím na její současné nastavení. Když už tě to tedy tolik pohoršuje.

- Blumen_071
Heh ... ty mě bavíš. Díval jsi se vůbec na ty stránky? Asi ne že? Jak by se jinak lidi dozvěděli o mojem designu kdybych jim nedal odkaz? Myslíš že každý má chut listovat 120 stránkama s rychlostí načítání rovnající se 10 sekundám, aby vybral design podle svého gusta? Nebud naivní, tahle soutěž není o tomhle, jen se prostě blbě jmenuje
Už to pochop.

- Blumen_071