BMW E36 M3 3.0 vs 3.2 vs e30 power??
BMW E36 M3 3.0 vs 3.2 vs e30 power??
Caute kluci..
chci si poridit konecne zase BMW,ale mam dylema ktere, M3 e36?nebo dat ty penize radsi do E30? Bude to moje 3auto(nyni mam Omegu kombi MV6+do mesta Daihatsu Charade Gtti), bmw je ale moje krev:)
kouknete na diskuzi a sdelte svuj nazor..
diky moc..
http://forum.honda-club.cz/viewtopic.ph ... sc&start=0
pisu prez mobil,tak mi ten odkaz tady nejde dat slusne:(
chci si poridit konecne zase BMW,ale mam dylema ktere, M3 e36?nebo dat ty penize radsi do E30? Bude to moje 3auto(nyni mam Omegu kombi MV6+do mesta Daihatsu Charade Gtti), bmw je ale moje krev:)
diky moc..
E30 318i ll Suzuki Swift GTi MK1 ll Civic VTi 5g ll Omega MV6 kombiLSD ll Grand Cherokee 5.2 V8 ll e39 540i 6spd ll Honda CRX 1G 1.6i 16V ll Chrysler Grand Voyager 3.3 ll Work TDi ll
next= 740i e38+vykuchana E30??
In progress=Daihatsu Charade GTti 1.0
Ze E30tka ma kazda ohnutu napravnicu a ramena, a jedine riesenie je hodit vsetko do unibalu to to je debil na pohladanie, nech si skusi ohnut tie casti, hlavne ze tie piditycinky v hondackych napravach budu aj na 88' prelude uuuplne ok, co
. Som vedel ze my tu sme trosku fandovia a nadrzame BMW, ale na hondaclube su uz uuplni pacienti...
K veci, riesil by som E30, poriadne spravit podvozok, a nech si kazdy hovori co chce, dat do toho brutalnu 2.7 a posunut ju co najviac dozadu lebo - M20 ma v dobrom stave najkrajsi zvuk zo vsetkych non-m R6 od BMW, je to najlahsi R6 od BMW, daval sa tam origo a dobre spravena 2.7 sa na 220-230Ps dostane. Nebude to zdaleka najlacnejsia volba, ale najkrajisa a najcistejsia
.

K veci, riesil by som E30, poriadne spravit podvozok, a nech si kazdy hovori co chce, dat do toho brutalnu 2.7 a posunut ju co najviac dozadu lebo - M20 ma v dobrom stave najkrajsi zvuk zo vsetkych non-m R6 od BMW, je to najlahsi R6 od BMW, daval sa tam origo a dobre spravena 2.7 sa na 220-230Ps dostane. Nebude to zdaleka najlacnejsia volba, ale najkrajisa a najcistejsia

E30 325i
E34 535i
E34 535i
a iso ztresta v klidu 2,5le , taky dobry fory...chlapci z honda clubu toho najeli v e30 dost je videtBALI píše:zajímavé odpovědi na honda clubu... kdyby radši nastartovali svoje sekačky a jeli si na nudle k větnamcum tak udělaj líp...
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

tim se naprava i ramena srovnaj samovolne na pokynHelldiver píše:Ze E30tka ma kazda ohnutu napravnicu a ramena, a jedine riesenie je hodit vsetko do unibalu ... .

ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

ja jsem tady psal o rady,ne abych rozhadal hondare proti BMW..
kdyz chcete jen rypat,tak to radsi nepiste vubec..
kdyz chcete jen rypat,tak to radsi nepiste vubec..
E30 318i ll Suzuki Swift GTi MK1 ll Civic VTi 5g ll Omega MV6 kombiLSD ll Grand Cherokee 5.2 V8 ll e39 540i 6spd ll Honda CRX 1G 1.6i 16V ll Chrysler Grand Voyager 3.3 ll Work TDi ll
Re: BMW E36 M3 3.0 vs 3.2 vs e30 power??
E30 je mnohem levnější auto než E36Biturb píše:Caute kluci..
diky moc..
E30 je mnohem starší auto než E36
E30 je mnohem jednodušší auto než E36. Což je dobře i špatně...
E30ka je menší, obratnější a tím pádem (pro mě) zábavnější. Díky staré koncepci (zejména konstrukce zadní nápravy) ale také ve všech režimech (měřeno na čas) pomalejší než E36.
E36 je již zkulturněné auto, jede mnohem hlaději.
Takže je to o tom co hledáš a za kolik...moje volba by byla dobře udělaná E30 335i - v žádně jsem jako řidič nejel a představuji si ji jako malinko přemotorované, ale stále ještě výborně říditelné auto.
No ta 335i me taky napadla.. chtelo by se to v ni nejdrive svezt,no.. sice jsem videl jak treba 335 driftujou(myslim ze bratri Bezouskove) ale nedokazu si predstavit jake to je zevnitr..
A ta ostra Eta je taky jedna z dobrych moznosti..
Nejste nekdo z okoli? (Koprivnice) kdo mate ostrou etu nebo 3,5??
JInak moc moc se mi libila E30 ale nevim od koho.. myslim ze tedka ji oturbil.. predtim tam mel R4, byla bila, uplne vykuchana, jezdila sprinty, Minuly rok ve vyskove, hradci, a manik s ni jezdil i na burnplac.. tak bych si to nejak predstavoval, ani ten R4 by mi nevadil, ale on tam mel myslim motor z Mka...
co vsechno je delane na tomto motoru?? jak je to financne narocne?
http://www.youtube.com/watch?v=xJO3C0j8F3U
A ta ostra Eta je taky jedna z dobrych moznosti..
Nejste nekdo z okoli? (Koprivnice) kdo mate ostrou etu nebo 3,5??
JInak moc moc se mi libila E30 ale nevim od koho.. myslim ze tedka ji oturbil.. predtim tam mel R4, byla bila, uplne vykuchana, jezdila sprinty, Minuly rok ve vyskove, hradci, a manik s ni jezdil i na burnplac.. tak bych si to nejak predstavoval, ani ten R4 by mi nevadil, ale on tam mel myslim motor z Mka...
co vsechno je delane na tomto motoru?? jak je to financne narocne?
http://www.youtube.com/watch?v=xJO3C0j8F3U
no moc vysoko prave vubec nemirim..Asmodeus píše:2 Biturb: Můžu tě po Kopru svézt v 1,6 M40 Touring!![]()
Jinak myslím, že 335i byla kdysi ve Frenštátě, ale ta už je asi pryč. Já myslím, že míříš zbytečně moc vysoko!
![]()
Mychal z Příbora má krásnou 325 E30, zkus se domluvit s ním, jestli by tě nesvezl, myslím, že by ti to stačilo...

Michal je muj kamos:)
Uz me vezl, je to proste slabe jak caj..
to uz i muj Swift GTi jel lepe, nemluvim o vykuchanem Civicovi VTi s kterym sem ve vyskove zajel 8,2 na sprintech..
dneska sem zase jel v 540i E39, ale po chvili mi prisla zase slaba:( jasne clovek si zvykne na vsechno, ale ja chci kdyz uz tak uz..
dilnu nemam:( Nejlepsi by bylo koupit hotove, nebo nejakeho dvorniho ladice na doporuceni..
nebylo by spatne koupit byvalou rally kar, sem tam se neco postesti..

ale bude dosti zhuntovana,no..
tak zacinam M3 vyskrtavat ze seznamu,, bylo by ji skoda kuchat a cpat do ni ram, a skorepiny,, leda uz takovou nejakou chuderku koupit:)
Ale to mi pak bude lito s ni jezdit jak prase..
tak poradte, co kdo mate?
varianty:
1) 327 ostrou etu
2)335i swapnutou
3)nejaky R6 s turbem( nebo kompresor)
4)340i, ale to uz bude moc tezke na cumak, a ja s tim chci i jezdit a ne jen palit pneu:))
ta Eta co mam na videu jede pekne.. tak by to stacilo:)
tak ja vim co chci...
chci auto na zabavu..
neresim spotrebu, obsah..
na ten sraz snad dojedu... to by bylo nejlepsi..
chci auto na zabavu..
neresim spotrebu, obsah..
na ten sraz snad dojedu... to by bylo nejlepsi..
Tak dejme tomu,ze pujdu do e30, jaky motor tam teda dat?
Radeji bych tocivy R6 ala ostra eta, jelikoz kdyz uz se s nim pojede,tak na max,ale ten zatah M60B40 odspodu neni k zahozeni. Nemluve o vetsim vykonu. Nechci ale aby auto bylo pouzitelne jen v rovine,budu porovnavat s mym Civicem Vti, ktery mel uzasny podvozek!Ale nebyla to zadokola:(
Na kolik tak vyjde hodne ostra eta?
Radeji bych tocivy R6 ala ostra eta, jelikoz kdyz uz se s nim pojede,tak na max,ale ten zatah M60B40 odspodu neni k zahozeni. Nemluve o vetsim vykonu. Nechci ale aby auto bylo pouzitelne jen v rovine,budu porovnavat s mym Civicem Vti, ktery mel uzasny podvozek!Ale nebyla to zadokola:(
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych volil E30 s motorem M52B28. Z výkonu budeš nadšen, jedná se o poměrně "moderní" motor a váha taky není k zahození. M60B40 je fajn, nicméně jak jsme se bavili s Vasou, je problém na to sehnat převodovku manuál a navíc je to kolos...bude s tím sraní a bude to těžký. Nicméně to je jen můj úsudek, víc by ti asi řekl Ivan 340i, kdybys něco potřebovalBiturb píše:Tak dejme tomu,ze pujdu do e30, jaky motor tam teda dat?