e34 otáčky..nekonečný příběh
e34 otáčky..nekonečný příběh
Tak jsem spravil startér a auto mi začalo zahřáté chcípat..stane se to třeba když podřadím ze trojky na dvě a moc dlouho mi trvá vyšlápnutí spojky,tak hned zdechne..a otáčky jdou na volnoběh i na 400,což zapříčiní dle mého názoru,při dlouhém stání přehřátí,jelikož pomalu točí i vodní pumpa... a auto nejde moc za plynem..diagnostika je čistá..takže váha a volnoběžný ventil dohromady? Ps: Můj mechanik neví kde onen volnoběžný ventil hledat a copak s ním..dá se pročistit nebo musí být nový? Teď babo raď...Jinak už tam jsou vyměněný snad všechny těsnění a lambda je funglovka..spínač otáček..apod--tak to nechci vzdát a bojovat dál. Díky moc
Čus,mě se stávala obdobná věc u e 30 1.8Bylo to tím že byla přidřená váha vzduchu a zůstávala malinko otevřená a ohřátej motor chcípal protože tam šlo moc benzínu vlastně se uchlastal.A za plynem to taky moc nešlo protože se blbě otvírala a toho benzínu tam šlo zase málo.Víc ti neporadím chtelo by to vidět a hlavně slyšet.Zkus tu váhu musí chodit uplně volně a sama se vracet. 

BMW DAVE
324 td,320i cabrio,525d touring
324 td,320i cabrio,525d touring
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
volnoběžný ventil je pod sáním pročištění někdy pomuže
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
Jo sorry tak to kdyžtak přesuňte. Děkuju. Mám 525i,24V, r.v 4/91,manuál
Teď ráno jsem dolíval podezdřele moc vody,ale pod autem nebyla a auto za studena kouří bílí dým,tak mám obavy,že to může být klidně i prasklá hlava,blok nebo těsnění pod hlavou...jaký by byly příznaky v tomto případě a jak to jasně rozpoznat? Asi by to byl konec..to by mě teda sralo..
Teď ráno jsem dolíval podezdřele moc vody,ale pod autem nebyla a auto za studena kouří bílí dým,tak mám obavy,že to může být klidně i prasklá hlava,blok nebo těsnění pod hlavou...jaký by byly příznaky v tomto případě a jak to jasně rozpoznat? Asi by to byl konec..to by mě teda sralo..