Upozornění

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
afroman

Upozornění

Příspěvek od afroman » 15. 07. 2008 07:29

Jenom chci přidat svoji zkušenost. Pozor na člena fóra @honza@ prodal mi 4,1 diferenciál jako samosvor, je pravda, že si tim nebyl jistej, ale pak jsem se dozvěděl, že den před tim tam byl Iwan a potvrdil mu, že to rozhodně svor neni. Kupoval jsem od něj i servořízení, který mělo bejt v pořádku a teď mě na něm čeká výměna servopumpy, tak se dělím o svoje poznatky.
ex BMW 318iS AWD - ArseWheelDrive
1:18 M3 E30 (Autoart)

TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 15. 07. 2008 10:14

Taky s nim nemám dobré zkušenosti.... :evil:
Obrázek

Patisko

Příspěvek od Patisko » 15. 07. 2008 15:45

No údajně prodává E30 316i a když jsem si pro něj chtěl jet,tak mi chvíli před tím volá,že to dnes neklapne,že musí odjet a pak mi nabídl,že mi ho v pátek přiveze. V pátek se mi neozýval, volám mu z práce a to mi vzal a řekl,že auto má brácha a že se mi ozve. Neozval se a už pak ani nebral telefony ani neodpovídal na SMS. To je moje zkušenost :evil:
BMW M3 E36- 3.2i, BMW E30 2.0i Touring, BMW E30 Coupé M3 3.0i, Polsky Fiat 126P 650E:)

TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 15. 07. 2008 16:08

Moje zkušenost je taková že jsem sháněl na e30 323i kabely na svíčky abych zjistil jestli vynechávaní motoru je kabelama protože byly KO a řekl mi že má naprosto OK a domluvil jsem si cenu 400 plus poštovný, vím že se jedná opakatel ale když mi někdo řekne že jim nic není, tak čekám že jim fakt nic nebude! Snad poprvý a naposled jsem si nenechal poslaný díl vyfotit a lituju toho! Kabely jak ze středověku, ještě horší než ty co tam byli...A zjistil jsem HOVNO to jsem si rovnou mohl teda připlatit pár stovek navrch a mít nový...Holt mě zajímalo jestlito těma kabelama určitě je...

uživatel @honza@ se začal vymlouvat na svého zaměstnance že mi poslal špatný a on to nevěděl...ale koho to zajímá kupoval jsem kabely od něj a ne od nějaký pomocný síly...

No a potom co jsem to tu začal psát tak mi nabídl že mi pošle teda OK kabely(i když už mi to bylo jedno, auto už nemám) ale stejně do dneška nic nedorazilo...

Takže HONZO z kolína chci po tobě teda těch hloupých 400,- kč radši jima zaplatim pokutu švestkám než abysis doma nademnou třel ruce jak jsi vydělal...A nebo OK ještě jednou podotíkám OK kabely který předám novému majiteli mého auta :wink:

Ozvy se do SZ, myslím že tvůj názor tady lidi zajímat nebude když nejsem jedinej kdo si s tebou nějak naběhl, já jsem pak napíšu k čemu sme spolu dospěli....

Jirka
Obrázek

Odpovědět